luni, 24 iunie, 2024

O profesoară este acuzată că s-a culcat cu un minor! Trimitea elevilor fotografii în care apărea dezbrăcată!

O profesoară este acuzată că s-a culcat cu un minor. Megan Carlisle, o profesoară de gimnaziu, din Pennsylvania, este acuzată de abuz sexual asupra unui băiat de 15 ani.
Femeia este de asemenea acuzată pentru faptul că a trimis poze explicite elevilor săi, conform rapoartelor polițiștilor.

O profesoară este acuzată că s-a culcat cu un minor

Megan Carlisle, în vârstă de 37 de ani, din Elizabethtown, a fost arestată joi, 1 iunie 2023, și acuzată de comiterea infracțiunilor de act sexual deviant, act sexual ilegal cu un minor, agresiune sexuală legală, agresiune sexuală instituțională și diseminare de materiale sexuale către minori, potrivit reprezentanților Poliției Regionale de Nord-Vest.

Megan a fost angajată la Elizabethtown Middle School, unde se ocupa de supraveghea unui grup de elevi pedepsiți pentru un comportament în nonconformitate cu regulile școlii, atunci când a avut loc presupusul incident.

Pe 28 aprilie 2023, în timp ce monitoriza elevii în sala de clasă din școală, Carlisle ar fi „atins și mângâiat” zona genitală a unui băiat de 15 ani, în timp ce acesta se afla în sala de clasă.

După ce programul de reeducare a fost demis, Carlisle l-a contactat pe elevul de 15 ani pe Snapchat și a început să-i trimită mai multe mesaje prin care discutau despre activități sexuale.

Apoi, se presupune că ar fi început să trimită fotografii și chiar și un videoclip în care apărea dezbrăcată, atât tânărului de 15 ani, cât și prietenului său de 16 ani, a spus poliția.
Mai târziu în acea noapte, Carlisle l-ar fi luat cu mașina sa, și ar fi întreținut relații sexuale cu elevul de 15 ani, într-o parcare.

După ce au plecat din parcare, băiatul i-a trimis un mesaj și i-a cerut bani pentru a-și cumpăra mâncare, iar ea i-ar fi trimis 20 de dolari printr-o aplicație, după cum susține în declarația pe propria răspundere.

Investigațiile poliției arată că a procedat similar în cazul altor elevi

Pe 29 aprilie 2023, băiatul a declarat că i-a trimis un mesaj profesoarei spunandu-i că are nevoie de capsule de vape. Ea ar fi cumpărat patru capsule de vape după care s-au întâlnit în parcare pentru a i le oferi.

Pe 3 mai 2023, poliția a început cercetările după ce a primit o plângere despre o presupusă agresiune.

Polițiștii au intervievat presupusa victimă în vârstă de 15 ani. În timpul investigației, detectivii ar fi descoperit mai multe fotografii nud, cât și un videoclip realizat de Carlisle, pe telefoanele mai multor elevi, în care apărea angajată într-o activitate sexuală.

Imaginile și videoclipurile în care femeia apare dezbrăcată au fost trimise unui număr încă necunoscut de studenți.

Școala în cauză a lansat o declarație despre incident, spunând că este la curent cu acuzațiile depuse împotriva lui Megan Carlisle, pentru presupusa abatere sexuală.

„Deși, în general, nu avem format un obicei din a comenta cu privire la personalul nostru sau cu privire la chestiuni legale, credem că această situație necesită o declarație. Ca atare, împărtășim următoarele informații: doamna Carlisle nu mai este angajată a școlii. Am cooperat pe deplin cu autoritățile locale în această investigație”, au spus reprezentanții școlii.

Acuzata va rămâne ca deținut în închisoarea din Lancaster în timp ce așteaptă următoarea chemare în judecată, care va avea loc pe 9 iunie 2023.

Apărătorul legal al femeii nu a făcut nicio declarație publica cu privire la această situație.
Profesoara care este acuzată că s-a culcat cu un minor nu a achitat cauțiunea de 200.000 de dolari.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite