duminică, 21 iulie, 2024

Ce a pățit o turistă la un hotel de 4 stele din Eforie Nord! A avut parte de un adevărat șoc atunci când a văzut camera

Ce a pățit o turistă la un hotel de 4 stele din Eforie Nord pare desprins dintr-un scenariu de film. Tânăra a rezervat o cameră la un hotel de patru stele din Eforie Nord din dorința de a avea o vacanță extraordinară. În momentul în care tânăra a ajuns în camera de hotel, a a avut parte de o dezamăgire cruntă. Tot ceea ce era prezentat pe site nu avea nicio legătură cu realitatea, camera „de vis”, la care se aștepta, s-a transformat într-un coșmar.

Ce a pățit o turistă la un hotel de 4 stele din Eforie Nord!

O turistă și-a rezervat din timp o cameră triplă și micul dejun la un hotel de 4 stele, din Eforie Nord, pentru 4 nopți de cazare, pentru care a plătit 2.600 de lei. Înainte de a rezerva tânăra s-a uitat pe imaginile de pe site-ul hotelului, unde totul părea foarte frumos.

În momentul în care a ajuns la hotel și i-a fost repartizată camera pentru care plătise, femeia a avut un șoc. Realitatea era cu totul alta decât ceea ce văzuse ea în pozele de prezentare.

„Hotel de 4 stele care nu merită nici măcar două stele. Încă îmi este greu să accept că ce am găsit acolo poate fi adevărat… Ar fi multe de scris. Prefer să atașez câteva poze. Trist, trist și revoltător. Cum este posibil ca un astfel de hotel încă să mai funcționeze? Cine oferă autorizație să fie clasat ca hotel de 4 stele? Își bat joc de banii și vacanțele oamenilor… Sunt încă șocată de ce condiții am putut găsi acolo”, a precizat turista.

A depus o plângere la Protecția Consumatorilor

Tânăra a depus o plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, spunând că a ales special o cameră triplă chiar dacă a fost nevoită să plătească mai mult decât dacă ar fi optat pentru o cameră dublă în care să adauge un pat suplimentar.

„Menționez că am ales varianta cu camera triplă, care era mai scumpă decât varianta cu pat suplimentar. Știu că e greu de crezut în ce hal își bat joc în continuare. Nu cred că autoritățile în măsură vor face ceva încât hotelul să fie închis, deși noi am făcut reclamație”, a mai precizat clienta.

Dacă ar fi căutat mai multe informații despre hotel, femeia ar fi văzut că recenziile de pe site-urile de rezervări nu sunt toate pozitive.

„Am fost prima dată, dar nu recomand. Hotelul nu-i de patru stele, poate doar două. Mobilier vechi, stricat, fără telefon, are frigider, dar este gol, lenjeria se schimba doar dacă insiști la cameristă, ospătari obraznici și fără profesionalism, etc. Nu recomand”, a scris un turist.

„Acest hotel nu merită cele 4 stele, camera miroase a mucegai, praful nu este șters. Cât despre ospătarii de la restaurant lasă de dorit! Singurul avantaj este mâncarea, care este foarte bună! Nu recomand!”, a menționat o altă persoană care a fost cazată în hotelul de 4 stele din Eforie Nord.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite