miercuri, 29 mai, 2024

Ce făcea Florin Salam cu doar o zi înainte de a fi audiat de procurori

Florin Salam este, poate, cel mai cunoscut cântăreț de manele din România. Artistul este în prezent audiat de procurori într-un dosar de proxenetism. Florin Salam a fost surprins de către paparazzi cu doar o zi înainte de percheziții.

Menționăm faptul că Florin Salam este audiat de procurori alături de alte câteva zeci de persoane. Oamenii legii au dispus aducerea acestuia pentru a oferi unele explicații.

Ce făcea Florin Salam cu o zi înainte de a fi audiat de procurori

Reporterii de la observatorenews.ro au arătat faptul că Florin Salam și-a răsfățat toată familia pe data de 21 februarie 2023, fix cu o zi înainte de vizita neașteptată a mascaților. Supranumit regele manelelor, Florin Salam și-a scos toată familia în oraș, la un restaurant de fițe. Aroganța supremă a constat în faptul că, până la locație, membrii familiei s-au plimbat cu o luxoasă limuzină. Imaginile vorbesc de la sine despre stilul de viață a manelistului care câștigă zeci de mii de euro în câteva zile.

 

Manelistul a fost pozat alături de Roxana Stoian, și cei trei copii ai lor: două fiice și un băiețel. Salam recunoștea că este topit după cei mici și că le face toate poftele. Acest lucru se poate vedea și din modul în care îi tratează pe micuți.

Florin Salam a recunoscut că e topit după copiii săi, iar ultimul său gest demonstrează din plin acest lucru. Cântărețul a făcut cea mai recentă „aroganță” și și-a dus familia la restaurant cu limuzina. Reacția soției lui a amuzat internetul.

Florin Salam și-a dus familia la restaurant într-o limuzină de lux
Florin Salam și-a dus familia la restaurant într-o limuzină de lux

 

Recent, Florin Salam spunea că își iubește copiii în mod egal, dar parcă are o afinitate în plus pentru mezina familiei, Maria. Acesta spunea că micuța simte că o iubește cel mai mult și este foarte răsfățată:

„Maria asta a mea m-a mâncat. Asta numai când pune mâna pe mine…(..) Băi, nu, că îi iubesc pe toți și îmi cer iertare, jur pe viața mea. Nu e cea mai mică, dar am eu așa de ea o milă, de asta m-a zăpăcit cu capul. Când o văd mi se înmoaie picioarele. Știe și ea, pe baza asta ea își bate cel mai mult joc de mine. Vai de capul meu ce face cu mine”, povestea Florin Salam în cadrul unui podcast.

Florin Salam audiat de procurori

Pare că începutul de săptămână a fost unul frumos pentru Florin Salam, dar continuarea acestuia nu a mai fost atât de plăcută. Florin Salam este audiat în prezent de către procurori într-un dosar penal în care sunt vizate fapte precum prostituția și cămătăria. Nu se cunoaște cu exactitate rolul pe care manelistul îl avea în grupul infracțional organizat, dar oamenii legii au explicat mai detaliat despre dosarul cu pricina.

Potrivit comunicatului de presă dat publicării, oamenii legii au făcut o serie de precizări. Aceștia au arătat că au fost puse în aplicare 11 mandate de percheziții și un număr de 39 de persoane au fost aduse la audieri.:

”(…) De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire. În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. (…) explică oamenii legii într-un comunicat de presă.

Sursa precizează faptul că mai multe persoane sunt bănuite pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituției pe raza Sectorului 5, dar și în alte localități din România. Ca urmare a practicii, aceste persoane au obținut mai multe foloase patrimoniale.

Așadar, Florin Salam se distra cu doar o zi înainte de a fi audiat de către procurori, iar totul pare să se fi schimbat după vizita oamenilor legii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite