joi, 23 mai, 2024

Florin Salam este audiat de procurori! Totul într-un dosar de proxenetism

Florin Salam este audiat în aceste momente de procurorii care instrumentează un dosar de proxenetism și cămătărie. Cântărețul a fost ridicat aseară de mascați și dus la audieri.

În dosarul de proxenetism s-au realizat mai multe percheziții, existând zeci de persoane chemate pentru a da explicații.

Florin Salam este audiat de procurori într-un dosar de proxenetism

Conform datelor existente, Florin Salam a fost ridicat de mascați și condus la audieri într-un dosar de proxenetism și cămătărie. În dosarul menționat anterior, procurorii au dispus, pe 22 februarie 2023, mai multe percheziții în 11 locații din București, Vâlcea și Ilfov. Imediat după percheziții, zeci de persoane au fost duse la audieri

Pe lângă cele 11 mandate de percheziție, oamenii legii au avut 39 de mandate de aducere la audieri. Cel mai important nume care apare în dosar este chiar cel al lui Florin Salam. Poliția Română a confirmat audierile, iar într-un comunicat a vorbit pe larg despre speța vizată:

”În această dimineață, 22 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie. În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire. În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. (…) explică oamenii legii într-un comunicat de presă.

Alte nume celebre implicate în dosare de proxenetism

Florin Salam nu este primul artist din sfera manelelor care este vizat într-un dosar de proxenetism. Cel mai răsunător nume implicat, potrivit procurorilor, în afaceri ilegale, este cel al lui Dani Mocanu. Cântărețul a fost reținut de mai multe ori, iar în prezent se află în arest la domiciliu. Manelistul a susținut mereu că este nevinovat și că totul este o înscenare din partea oamenilor legii. Din aceste considerente, cântărețul a scos și mai multe piese în care a vorbit despre nevinovăția lui.

Alte nume celebre prinse în dosare de proxenetism sunt cele ale fraților Tate care în prezent se află în arest preventiv. Cei doi frați au declarat la rându-le că sunt nevinovați. Asta deși sunt bănuiți că ar fi sechestrat mai multe persoane pe care le-ar fi obligat să facă lucruri ce țin de sfera pornografiei.

În încheiere precizăm că Florin Salam, care a fost dus la audieri de procurori, nu a emis niciun punct de vedere până la data transmiterii știrii. Nu se cunoaște cu exactitate gradul de implicare în faptele menţionate de procurori și nici dacă acesta va fi reținut. Pe măsură ce vor exista informații noi, ele vor fi prezentate cititorilor.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite