luni, 24 iunie, 2024

Cea mai bună pudră decolorantă profesională. Ce ingrediente trebuie să conțină produsul pentru a fi considerat calitativ?

Având în vedere că puține femei se pot bucura de păr blond natural acestea apelează la cea mai bună pudră decolorantă profesională. Părul blond a fost considerat atractiv și feminin încă din cele mai vechi timpuri. Femeile au făcut și fac mari eforturi pentru a-și schimba culoarea naturală a părului în nuanța grâului sau de platină.

În cele mai vechi timpuri se foloseau preparate din plante precum mușețelul și lămâia pentru a deschide culoarea firului de păr. În acele timpuri se mergea atât de departe încât femeile își puneau un cadru rotund special pe cap, își întindeau părul pe el și stăteau la soare ore în șir. Astăzi, lucrurile sunt mult mai simte. Femeile pot apela la serviciile unui salon profesional pentru a obține nuanța dorită de păr.

Cea mai bună pudră decolorantă profesională. De ce să ții cont în alegerea produsului perfect

Pudra decolorantă care conține cantitatea de oxidant necesară deschide părul până la 7 tonuri, în funcție de rezultatul dorit. Formula activă conține molecule grele speciale care previn îngălbenirea. Pulberea se amestecă cu un oxidant conform instrucțiunilor, în proporțiile necesare pentru a obține tonul dorit.

De obicei, masa rezultată în urma amestecului dintre pudră decolorantă și oxidant se aplică pe părul nespălat și se lasă să acționeze. Profesioniștii recomandă verificarea rezultatului la intervale de 5-10 minute pentru a evita apariția unei nuanțe diferite de cea dorită.

O altă pudră decolorantă lăudată de mulți profesioniști este cea care conține keratină. Formula activă a acestei pudre decolorante conține pe lângă keratină și cașmir, care hrănesc părul, umplând fisurile și netezind cuticula. Aceste ingrediente contribuie la o procedură de albire mai puțin traumatizantă pentru păr. Din această cauză, atunci când ești în căutarea produsului ideal să atragi atenția la aceste două ingrediente.

Avantajul acestei pulbere constă în faptul că aceasta se amestecă rapid și uniform cu emulsia oxidantă, nu se scurge la aplicare, are un miros neutru și are un efect anti-îngălbenire. Timpul de așteptare variază între 10 și 45 de minute, în funcție de cât de mult trebuie să fie luminat părul. Dacă doriți, gama de niveluri de decolorare poate fi de până la 7 nuanțe.

Cât de mult contează ca tehnologia care stă la baza produsului să fie brevetată?

Atunci când alegi un produs pentru decolorare este bine ca tehnologia specială care stă la baza acestuia să fie brevetată. Acest fapt oferă siguranță că părul tău nu se va deteriora după vopsire.

Un produs natural care nu îți va are firul de păr conține aminoacizi și amidon de grâu. Aceste ingrediente ajută la protejarea părului în timpul decolorării, făcându-l mai delicat. Acestea umplu neregularitățile din cuticulă și previn ruperea. Pulberea pentru iluminare este amestecată cu un agent oxidant, a cărui concentrație depinde de rezultatul așteptat.

Masa de consistență groasă rezultată este distribuită uniform pe păr. Astfel, vopsirea părului blond începe de la vârfuri până la rădăcini. În funcție de nivelul dorit de decolorare, care poate fi de până la 8, și de starea părului, se ajustează timpul de așteptare. Însă, este foarte important să nu țineți pulberea de decolorare mai mult de 45 de minute.

Cea mai bună pudră decolorantă profesională este o metodă eficientă care vă oferă oportunitatea de a lumina orice păr în gama de 10 tonuri în siguranță și de înaltă calitate. Ingredientele naturale, inclusiv proteinele de grâu, protejează și întăresc firul de păr, umplu fisurile, netezesc cuticula, previn ruperea. Astfel, folosind un astfel de produs veți obține un look la care visați fără să vă traumatizați podoaba capilară.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.