luni, 24 iunie, 2024

Laminare pentru păr. Ce efect are procedura?

Laminarea părului este una dintre cele mai populare ritualuri de înfrumusețare din saloane. Această procedură reprezintă de fapt un tratament mecanic al suprafeței părului cu un compus special de îndreptare. Este un tratament de îndreptare a părului care vă învăluie părul într-un voal subțire, umplând golurile din structura sa poroasă și netezind onduleurile.

Cu siguranță cunoaștem termenul de mult timp. Cuvântul laminare l-am întâlnit pentru prima dată în tipografie și știm cum se face aceasta. Hârtia este învelită într-o peliculă transparentă, foarte netedă și foarte rezistentă, care protejează documentul de deteriorare. Cam la fel se întâmplă și cu părul. Acesta este moale și fragil în mod natural, după procedură, acesta devine nu doar mai neted și mai frumos, ci și mai rezistent. Pe scurt, cu ajutorul acestei proceduri femeilor pot arăta și mai bine pentru bărbații lor.

Laminare pentru păr. Cui i se potrivește acest tip de tratament?

Acest ritual de înfrumusețare este relevant pentru multe fete. Având în vedere climatul continental este foarte greu să păstrezi firele de păr moi și netede. Laminarea părului are un efect aproape de photoshopat.

În primul rând, acest ritual de frumusețe ajută la netezirea suprafeței părului tău, umplând golurile și netezind firele. Acest lucru conferă părului o netezime și o strălucire incredibilă. Un ingredient special „sigilează” vârfurile părului, astfel încât acestea să nu se mai despice atât de rapid. După procedură, părul arată ca și cum ai fi ieșit dintr-un salon de înfrumusețare.

În al doilea rând, cu ajutorul tratamentului părul ușor creț se îndreaptă ca și cum ai fi folosit un uscător de păr. Dacă vă începeți fiecare dimineață cu procesul plictisitor de îndreptare a buclelor, felicitări, după laminarea părului, puteți uita de placă pentru o lungă perioadă de timp.

Un alt beneficiu al procedurii constă în faptul că după aceasta, părul devine mai greu, astfel încât își păstrează mai bine stilul și vă permite să creați împletituri mai netede și mai ordonate. De asemenea, coafurile arată mult mai îngrijite. În plus, căldura și umiditatea nu se vor pune cu părul tău. Voalul fin de laminat vă protejează părul de influențele exterioare, în special iarna și vara.

Ce tipuri de tratament din această categorie există?

Laminarea părului se prezintă sub mai multe forme diferite. Aceasta depinde de ingredientele active din compoziție, precum și de concentrația acestora. Și mulți alți factori. Deci, haideți să înțelegem împreună cum să facem laminarea părului, pentru a alege tratamentul potrivit.

Multe femei preferă să facă laminarea la rece. Acest ritual de înfrumusețare își trage numele de la faptul că acest compus de laminare se aplică pe păr și se absoarbe fără a se folosi instrumente de încălzire, cum ar fi placa sau ondulatorul.

Este o metodă destul de blândă, perfectă pentru cei care nu sunt pregătiți pentru măsuri drastice. Desigur, are și avantaje și dezavantaje, deoarece rezultatul nu durează atât de mult, doar câteva săptămâni.

Laminarea la cald este o modalitate de „sigilare” a agentului de laminare cu ajutorul unui plăci speciale. În acest fel, efectul este mai vizibil, iar rezultatele durează mult timp, până la câteva luni.

Deoarece laminare pentru păr caldă oferă un efect atât de vizibil și de lungă durată, acest tip de procedură a devenit cel mai frecvent. Cu toate acestea, are și dezavantajele sale. Astfel, trebuie să știi că buclele slăbite și uscate pot reacționa brusc negativ la ritualul de înfrumusețare. Iar după ce compoziția se spală, părul va arăta mai obosit și mai lipsit de viață decât înainte de procedură.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite