Cea mai sexy jucătoare de hochei a renunțat la carieră pentru a deveni o vedetă OnlyFans. Cum a pozat fotomodelul canadian de ziua ei?

Un fotomodel canadian a renunțat la cariera de hochei pentru a deveni o vedetă OnlyFans cu peste 550.000 de fani. Mikayla Demaiter a fost supranumită cea mai sexy jucătoare de hochei din lume și a avut o carieră promițătoare în acest sport ca portar la Bluewater Hawks, într-o ligă canadiană de hochei feminin pe gheață.

Fostul portar de hochei Mikayla Demaiter se mândrește cu peste 1,9 milioane de urmăritori pe Instagram. În 2019, ea a agățat patinele în cui pentru a-și dedica viața modelingului pe OnlyFans. Demaiter a crescut în Woodbridge, o suburbie a orașului Toronto, Canada, și a urmat inițial o carieră de jucătoare profesionistă de hochei pe gheață. Ea a jucat ca portar pentru Hawks timp de câțiva ani, înainte de a decide în cele din urmă să renunțe la acest sport și să devină o vedetă OnlyFans.

Mykayla Demaiter a renunțat la carieră pentru a deveni o vedetă OnlyFans. Mesajul fotomodelului în momentul plecării din sport

„Este timpul să spun la revedere hocheiului pe gheață. Este timpul să întorc pagina și să trec la următorul capitol al vieții mele, pentru prima dată hocheiul nu va mai fi în centrul atenției mele. Sunt entuziasmată pentru viitor, pentru că tot ceea ce m-a învățat acest sport îmi va permite să reușesc în noua direcție”, a scris Mikayla încă din iunie 2020, când nu a dezvăluit care va fi următoarea sa provocare.

La momentul declarației sale, ea nu a dezvăluit care va fi noua ei carieră, dar a spus următoarele:

„Vor fi în continuare dimineți devreme, noi aventuri și noi prieteni și sper să le îmbrățișez cu aceeași dragoste și pasiune cu care v-am îmbrățișat pe voi.”

După ce a împlinit 23 de ani, Demaiter a sărbătorit această zi într-un mod special, deoarece a postat două fotografii picante cu ea în lenjerie intimă roz, aplecându-se cu grație peste tortul de ziua ei. În legenda pozei, fotomodelul a scris: „este ziua de naștere a lui mami”.

Postarea a fost văzută de aproape 280.000 de persoane și a adunat numeroase comentarii. Fanii i-au urat frumoasei blonde o zi de naștere frumoasă, în timp ce alți internauți au sugerat că ar prefera ca ea să se reîntoarcă la ținuta de hochei. Însă, foarte mulți dintre suporteri s-au bucurat de lenjeria intimă uimitoare pe care Demaiter a îmbrăcat-o.

De câți abonați se numără modelul sexy?

La doar un an după ce și-a anunțat plecarea din hocheiul pe gheață, ea și-a lansat cariera OnlyFans (iulie 2021), pagina sa primind peste 550.000 de abonați de la înființare. În secțiunea biografie al profilului, vedeta a scris:

„Tot conținutul meu cel mai exclusivist într-un singur loc… Întreabă-mă cum să te înscrii la VIP-ul meu unde vei obține mult mai mult decât este afișat pe această pagină! Abia aștept să ne cunoaștem mai bine.”

Cu peste două milioane de urmăritori pe Instagram și peste 910.000 pe Twitter, Demaiter a adunat un număr masiv de urmăritori online de la plecarea sa din hochei.

„S-ar putea să trimit aceste fotografii la NASA, ca să poată căuta noua lor stea preferată”, a scris recent modelul pe Instagram.

Chiar dacă tânăra blondă a renunțat la cariera pentru a deveni o vedeta OnlyFans, fanii ei au rămas cu ea. Cu siguranță pozele sale incendiare și ipostazele sexy în care apare modelul sunt extrem de apreciate de fani. „Înlocuitor foto pentru noul tău ecran de blocare, deși s-ar putea să nu mai lași niciodată telefonul jos”. Nici măcar nu vei vrea să îl deblochezi”. Cu astfel de cuvinte își însoțește, de obicei modelul, publicațiile de pe social media.

Pe aceeași temă

Cele mai citite