Modelul care a hărțuit trei jucători din Premier League. Câți ani de închisoare riscă influencerița?

Modelul care a hărțuit trei jucători din Premier League va fi condamnată la închisoare. Influencerul de pe Instagram Orla Melissa Sloan a fost acuzată de hărțuire fără violență după ce a  fost împreună cu starul clubului Chelsea, Mason Mount.

Orla Melissa Sloan este influencer și model în vârstă de 22 de ani din Marea Britanie. Ea are 87.000 de urmăritori pe Instagram și a muncit în trecut ca și casieră. Tânăra a reușit să câștige până la 60.000 de dolari pentru că mânca dulciuri în online în ipostaze incendiare.

Modelul care a hărțuit trei jucători din Premier League. Care dintre vedetele clubului de fotbal Chelsea a avut relații amoroase cu influencerița?

Sloan postează de obicei imagini despre stilul ei de viață exotic și destinațiile de lux, dar care este legătura ei cu Premier League? Potrivit surselor din străinătate, Sloan a fost acuzată de autoritățile britanice pentru că a urmărit și hărțuit trei jucători din Premier League.

Jucătorii în cauză sunt vedetele clubului Chelsea, Mason Mount și Ben Chilwell, precum și Billy Gilmour de la Brighton. Tânăra a întreținut relații sexuale chiar și cu Mount. Însă cei doi nu au avut niciodată o relație oficială.

Orla Melissa Sloan i-a trimis mesaje non-stop lui Mason Mount după ce fotbalistul a pus capăt relației lor. Modelul a fost nevoită să-și schimbe numărul de 21 de ori, în timp ce starul din Chelsea o tot bloca.

Orla i-a trimis un mesaj lui Mount în care scria:

„Nu mai cumpăr mâncare ca să am bani pentru mai multe numere”, mesajul era însoțit de o captură de ecran cu confirmarea că a cheltuit 12,99 lire sterline pentru un nou număr. Ea i-a spus: „Trebuie să-ți ceri scuze sau vei debloca un nou personaj – Devil Baby”.

Fotbalistului îi era frică că tânăra își va face apariția pe terenul de antrenament al lui Chelsea. Acesta încerca să scape cât mai repede de ea.

Gesturile exagerate făcute de Sloan. Ce a făcut tânăra pentru al denigra pe Gilmour

După ce Mount nu i-a răspuns, Sloan a început să îi trimită mesaje lui Billy Gilmour, vorbind urât despre Mount, iar apoi a creat un cont fals de Instagram în care a postat fotografii cu Ben Chilwell, coechipierul lui Chelsea, alături de alte femei. Aceasta a continuat să-l urmărească pe tânăr și când fotbalistul a plecat de la Blues la Brighton, vara trecută.

Între timp s-a aflat că sportivul a trimis un scurt mesaj modelului după ce s-au întâlnit la o petrecere, dar apoi a încercat să întrerupă contactul cu ea. Gilmour a fost nevoit să își șteargă toți prietenii și familia de pe Instagram pentru ca Orla să nu îi poată contacta.

„Nu am reușit să dorm și a trebuit să iau somnifere, ceea ce mi-a afectat performanța,” a declarat Gilmour în istanță.

Scoțianul a adăugat:

„Să fiu singur într-un oraș nou în care nu aveam prieteni sau familie este foarte greu. Este vorba de o persoană pe care am întâlnit-o o singură dată pentru o scurtă perioadă de timp”.

Modelul care a hărțuit trei jucători din Premier League a fost găsită vinovată și va fi condamnată la închisoare în luna iunie. Ea a recunoscut că l-a urmărit pe Mount între 19 iunie 2022 și 28 octombrie, iar pe Gilmour între 10 septembrie 2022 și 28 octombrie. Orla a fost, de asemenea, vinovată pentru hărțuirea fără violență a lui Chilwell între 20 și 29 octombrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite