marți, 5 decembrie, 2023

Lovitură pe piața transferurilor dată de Real Madrid: „Galacticii“ îl iau pe Kylian Mbappe! Ce sumă trebuie să plătească madrilenii

Galacticii îl iau pe Kylian Mbappe! Real Madrid și PSG au căzut de acord în legătură cu transferul lui Kylian Mbappe, iar Florentino Perez și șeicii care finanțează gruparea din Ligue 1 au atins un nou recordul Mondial, legat de suma pentru transfer.
Kylian Mbappe a refuzat oferta de prelungire a contractului cu PSG din partea șeicilor, astfel că negocierile pentru a-l vinde pe fotbalist au început încă din această vară cu conducătorii de la Real Madrid. Se urmărește încasarea unei sume frumoase de pe urma sa.

„Galacticii” îl iau pe Kylian Mbappe pentru o sumă istorică!

Conducătorii clubului din Franța și „Galacticii” au ajuns în sfârșit la un acord, astfel că Florentino Perez vă plăti pentru transferul fotbalistului internațional o sumă care bate orice record istoric.
Cele 2 cluburi de fotbal au stabilit că fotbalistul în vârstă de 24 de ani ar putea merge pe „Santiago Bernabeu” în schimbul sumei de 200 de milioane de euro, însă toată afacerea ajunge la 250.000.000 de euro, cu toate celalte bonusuri care au fost incluse în contract. Astfel, transferul lui Mbappe la Real Madrid va deveni cel mai scump din istoria fotbalului. A fost menționat, totuși, că bonusul este condiţionat de numărul de meciuri pe care Mbappe le va disputa la Real Madrid, dar şi de câştigarea Balonului de Aur, acolo unde francezul se luptă cu Lionel Messi şi Erling Haaland.

„Întotdeauna este dificil să vorbeşti despre un trofeu individual, deoarece trebuie să te pui singur în faţă şi este un lucru care nu este neapărat bine primit de publicul larg. Dar este un trofeu individual. Cu noile criterii, trebuie să faci o impresie, să atragi atenţia şi să ai un impact. Cred că îndeplinesc aceste criterii, aşa că aş spune da, dar cei care votează sunt oamenii. Dar sunt încă optimist”, a spus Mbappe despre lupta pentru Balonul de Aur.

Acesta ar ajunge cel mai scump transfer din istorie, dacă înțelegerea dintre PSG și Real Madrid se va concretiza. Anterior, acest record a fost deținut de Neymar, care a fost vândut pentru 222 de milioane de euro în luna august 2017.

Kylian Mbappe a anunțat conducerea PSG că nu mai vrea să continue

Kylian Mbappe ar fi trebuit să rămân liber de contract abia la finele sezonului 2023-2024, dar fotbalistul francez nu a mai dorit să își prelungească contractual cu PSG și a atras atenția spaniolilor asupra sa atunci când a spus printr-o scrisoare că și-ar dori de fapt să plece.
Kylian Mbappe este vedeta echipei naționale a Franței, PSG. În ultimul sezon încheiat, el a marcat 41 de goluri, 10 pase de gol și a evoluat în 43 de partide, fiindu-i recunoscută calitatea de cel mai eficient jucător al PSG.
Pe 1 iulie 2018 talentatul francez a a fost transferat definitiv de PSG la Real Madrid, iar contractul ar expira în vara lui 2024. Lui îi este atribuită valoarea de 180.000.000 de euro pe site-urile de specialitate, suma pentru care a fost cumpărat în luna iulie 2018. Acesta a fost cumpărat de către PSG de la Monaco după ce în perioada august 2017-iunie 2018 a jucat la PSG sub formă de împrumut.
În tricoul lui PSG Kylian Mbappe are 260 de meciuri, 212 goluri și 98 de pase decisive, iar în tricoul echipei naționale a Franței 70 de selecții și 40 de goluri.
„Galacticii“ îl iau pe Kylian Mbappe, chiar dacă contractual cu PSG ar expira în vara anului 2024.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite