marți, 5 decembrie, 2023

Cum a petrecut fiica lui Ilie Dumitrescu alături de tatăl ei! Toată lumea a întors capul după Mayra – FOTO

Mayra, fiica lui Ilie Dumitrescu, a atras multe priviri după ce a fost văzută la un festival de la malul mării. Mulți au fost interesați să afle cum a petrecut fiica lui Ilie Dumitrescu alături de tatăl ei. Cei doi s-au distrat până în zori.

Cum a petrecut fiica lui Ilie Dumitrescu alături de tatăl ei!

Mayra Daria are 18 ani şi este unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, din căsătoria antrenorului cu Letiţia Badea, cea de-a doua soţie. Fostul mare fotbalist al Generaâiei de Aur mai are alţi trei băieţi, Dani, Sică şi Toto.

Mayra a mers la un festival de la malul mării, care a avut loc week-end-ul trecut. Tânăra în vârstă de 18 ani a postat un filmuleţ pe Instagram în care apare alături de tatăl ei, Ilie Dumitrescu. În imagini se poate vedea cum Mayra era în culmea fericirii şi dansa pe ritmurile melodiei „Let’s Get Loud”, iar Ilie Dumitrescu apare foarte zâmbitor, alături de fiica sa.

Ilie Dumitrescu si Mayra

De asemenea, la festivalul de la mare, Ilie Dumitrescu a mai fost surprins şi alături de alţi doi foşti jucători ai naţionalei României. Este vorba de Bogdan Stelea şi Marius Niculae.

Mayra a absolvit liceul în această vară şi a împlinit 18 ani. Aceasta îi calcă pe urme mamei sale, Letiţia Badea, fiind de o frumuseţe ieşită din comun.

Ilie Dumitrescu a spus recent că Mayra este slăbiciunea lui şi o va susţine pe aceasta în tot ceea ce îşi va propune.

„O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă.Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește. A vrut în zona asta”, a precizat Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu si Mayra

Cum își sprijină Ilie Dumitrescu copiii

Fostul mare fotbalist are trei băieţi şi o fată din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Nela îi are pe Dani şi pe Sică, iar cu a doua soţie, Letiţia Badea, îi are pe Toto şi pe Mayra.

Unica fiică a fostului mare fotbalist şi-a făcut tatăl mândru după ce a absolvit Şcoala Cambridge din Bucureşti şi a fost admisă la Facultate.

Ilie Dumitrescu si Mayra

„Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie“, a povestit cel numit „Mister” de colegii din Generația de Aur.

Cu această ocazie, Ilie Dumitrescu i-a scris „Te iubesc cel mai mult“. „O mândrie de fată! Feliticări, frumuseţe! Uimitoare! „Mica prinţesă a absolivit“, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Mayra la psotarea tatăului ei.

Ilie Dumitrescu a povestit recent cum se implică în viaţa copiilor săi, spunând că nu îşi doreşte să le influenţeze drumul pe care aceştia îl aleg în viaţă.

„Nu știu dacă excelez la sfaturi, dar sunt alături de ei în orice moment. Îi susțin în orice lucru în care sunt implicați. Sunt alături de ei. Eu sunt mai deschis cu ei. Pentru mine e mai importantă personalitatea lor. Eu dacă le transmit un mesaj n-aș vrea să-i influențez în niciun fel. Vreau să dezvolt personalitatea lor, vreau ca ei să se impună, să fie lideri, să facă performanță“, a menționat Ilie Dumitrescu.

Acum, toți au fost curioși să vadă cum a petrecut fiica lui Ilie Dumitrescu alături de tatăl ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.