vineri, 17 mai, 2024

Diana Munteanu, pictorial incendiar la vârsta de 44 de ani. Fosta soție a lui Niculescu face furori la evenimentele mondene

Diana Munteanu și-a surprins recent fanii cu un pictorial incendiar la vârsta de 44 de ani. Vedeta a renunțat la haine și s-a lăsat fotografiată cu formele la vedere, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta arată spectaculos și se bucură din plin de celebritate. Fosta soție a lui Niculescu face furori la evenimentele mondene.

Diana Munteanu, pictorial incendiar la vârsta de 44 de ani

Diana Munteanu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 44 de ani și nu ezită să se afișeze în ținute sexy sau să pozeze în ipostaze îndrăznețe. Aceasta a postat recent câteva fotografii în care a renunțat aproape de tot la haine, punându-și în evidență formele fără cusur. Fosta soție a lui Niculescu a declanșat un val de reacții în mediul online, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Diana Munteanu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de fiul ei. Vedeta a divorțat de Claudiu Niculescu în anul 2014, iar de atunci Diana Munteanu îl crește singură pe David Niculescu. Frumoasa actriță și prezentatoare se bucură din plin de viață și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta a dezvăluit recent care este secretul frumuseții sale și cum reușește să aibă o siluetă fără cusur.

,,Viața echilibrată și sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufletești sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate.”, a precizat aceasta.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Diana Munteanu arată spectaculos la vârsta de 44 de ani. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile provocatoare. Vedeta se bucură din plin de celebritate și are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Niculescu și-a surpris recent fanii cu un pictorial sexy, iar vedeta a primit multe mesaje de apreciere. Diana Munteanu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt regulile de la care nu se abate pentru a avea un fizic perfect.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea! (…)

Nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata. Muncesc şi mă menţin în formă pentru mine, pentru că asta înseamnă în primul rând sănătate. Şi mai apoi pentru imagine. (…) E bine ca în viaţă să păstrezi un echilibru. Iar eu sunt un om echilibrat, mereu am fost așa. Sunt un om împlinit şi fericit!”, a declarat vedeta tv.

La vârsta de 44 de ani, Diana Munteanu arată spectaculos și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie împlinită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite