duminică, 19 mai, 2024

Chef Foa a fost prins drogat la volan! Ar fi consumat cocaină și canabis

Chef Foa a fost prins drogat la volan! Florin Scripcă, pe numele său real, cunoscut în urma emisiunii „Masterchef”, a fost prins în trafic de poliţiştii rutieri din Bucureşti în timp ce s-ar fi aflat sub influenţa a două substanţe psihoactive. În plus, în posesia vedetei TV au fost găsite găsite 4 ţigarete care ar putea conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător, a transmis Poliția Rutieră.

Chef Foa a fost prins drogat la volan!

Bucătarul a fost oprit la Piața Charles de Gaulle, în București. Poliția a transmis că în urma testării cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

„La data de 23 octombrie, în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutieră.

În urma testării, Chef Foa a ieșit pozitiv la cocaină și canabis, potrivit unor surse. În plus, în urma controlului corporal, ofițerii au găsit patru țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, au precizat polițiștii.

Chef Foa a debutat în televiziune alături de fraţii lui

Chef Foa are 40 de ani și a devenit cunoscut după ce în anul 2021 fost jurat la „Masterchef“, de la Pro TV. Chef Foa a fost coleg, în această emisiune, cu Chef Joseph Hadad și Chef Radu Dumitrescu.

Chef FOA a participat în anul 2009, pentru prima dată la o emisiune culinară, alături de alți doi bucătari.

Ulterior, acesta a devenit jurat într-un important concurs de profil, iar ani mai târziu a ajuns chiar să lucreze în restaurantul lui Jamie Oliver.

The Nut Tree Inn sau La Cantine du Faubourg sunt alte locații cu stele Michelin în care chef FOA a gătit. În prezent, acesta deține un restaurant street-food, o afacere de familie de care se ocupă în exclusivitate.

La un moment dat a colaborat și cu Kanal D, însă acum a revenit la Pro TV și la Acasă unde are două show-uri pe mâna. Este însurat și are doi copii.

În prezent, Chef Foa are un cu totul alt look. Mai exact, celebrul bucătar și-a lăsat barbă și părul lung, schimbări pentru care a primit numeroase aprecieri din partea fanilor. Acum, Chef Foa a fost prins drogat la volan.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.