luni, 25 septembrie, 2023

Claudia Pavel revine în televiziune. Ce spune cântăreața despre noua provocare din carieră

Claudia Pavel revine în televiziune. Frumoasa artistă a lipsit de ceva vreme din lumina reflectorelor, însă în curând va putea fi văzută pe marile ecrane într-o altă ipostază, aceea de moderator tv. Vedeta va avea propria emisiune unde va discuta cu invitați de seamă. Claudia Pavel s-a reinventat pe plan profesional și se bucură din plin de succes și de aprecierea publicului. Iată ce spune cântăreața despre noua provocare din carieră.

Claudia Pavel revine în televiziune

Claudia Pavel este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. De câțiva ani, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica fiului ei, Noah, pe care îl crește singură de 10 ani, după ce s-a despărțit de tatăl copilului.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Claudia Pavel este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Artista a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și evită să ofere prea multe detalii despre trecutul său amoros.

Recent, vedeta a anunțat că va reveni în televiziune și va prezenta emisiunea Coffee&Cream, difuzată la Canal33, începând de duminică, 19 februarie, de la ora 20.00. Artista a acceptat marea provocare din carieră și este încrezătoare că va cuceri publicul în ipostaza de prezentatoare tv.

„Duminică este prima ediție a emisiunii mele, cu un invitat valoros, Laura Hîncu, cu care colaborez de foarte mulți ani și ale cărei creații le port, fiind realizate din materile sustenabile, din cașmir și din mătase. Voi invita oameni pe care îi admir, oameni frumoși, de la care avem de învățat, din toate domeniile. Cu acest prilej mă întorc în televiziune, îmi place enorm.

Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați. Am putere de decizie exclusiv pe tot ceea ce fac. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru echipa aceasta grozavă de la Canal 33. Este un loc de muncă minunat. Ideea e că o să ies cu invitații la o cafea, îi iau de acasă cu mașina și îi duc la cafea. Discutăm despre orice, nu avem nicio restricție.”, a declarat vedeta.

În prezent, Claudia Pavel se dedică profesiei sale și fiului ei de care este tare mândră. Cântăreața reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Și celebra artistă Laura Cosoi are o familie superbă și radiază de fericire de când este mamă. Vedeta se menține tânără și atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene.

Cum se descurcă artista în rolul de mamă singură

Claudia Pavel s-a despărțit în urmă cu 10 ani de tatăl copilului ei. Cântăreața și Jeremy Lewis au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiat, pe Noah. Deși artista îl crește singură pe fiul ei, aceasta a rămas în relații bune cu fostul partener de dragul copilului. Mai mult, Claudia Pavel merge destul de des cu băiatul său în SUA pentru ca micuțul să își vadă tatăl.

„Plecăm în America, Noah are vacanță și profităm, așa facem în fiecare iarnă, plecăm spre căldură. E foarte frig în București, duc copilul la școală în fiecare dimineață. Noah își va vizita și revedea tatăl. Deși ne-am despărțit, eu și tatăl lui Noah ne înțelegem foarte bine. Eu am vorbit și o să vorbesc mereu foarte frumos despre tatăl lui Noah.”, a declarat vedeta.

Claudia Pavel s-a reinventat pe plan profesional și se va bucura de rolul de prezentatoare tv. Vedeta a revenit în lumina reflectoarelor după o pauză de câțiva ani. Artista este încrezătoare că se va descurca de minune la propria emisiune și va cuceri publicul autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite