marți, 21 martie, 2023

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, surprinși la o ceremonie importantă. Cum au reacționat fanii celor doi

Publicat:

Cristina Ciobănașu și iubitul ei au fost recent surprinși la o ceremonie importantă. Actrița și partenerul ei de viață, Alexandru Mureșan, au fost prezentți în fața ofițerului de stare civilă, iar admiratorii cuplului au bănuit că cei doi s-au căsătorit. Cristina Ciobănașu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare alături de câteva fotografii în ipostaze inedite. Iată cum au reacționat fanii celor doi.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, surprinși la o ceremonie importantă

Cristina Ciobănașu trăiește de aproape doi ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Mureșan. După ce s-a despărțit de actorul Vlad Gherman, frumoasa artistă și-a găsit fericirea alături de actualul iubit, de profesie medic stomatolog. Cei doi sunt extrem de discreți și preferă să își trăiască povestea de dragoste cât mai departe de lumea mondenă.

Recent, Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan au fost surprinși în fața ofițerului de stare civilă. Aceștia au participat la cununia unor prieteni și s-au fotografiat în ipostaze inedite. Actrița a postat un mesaj emoțioannt pentru fericitul cuplu, însă fanii au crezut pe moment că frumoasa Cristina Ciobănașu s-a căsătorit.

Actrița și iubitul ei au planuri mărețe de viitor, însă deocamdată nu se gândesc să facă marele pas. Cei doi radiază de fericire împreună și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze tandre.

Și colega ei de breaslă, actrița Anca Dumitra, se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Vedeta s-a căsătorit recent cu un prosper om de afaceri de origine austriacă. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și nu ține cont de vârstă.

Ce spune actrița despre partenerul ei de viață și problemele din viața de cuplu

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan formează un cuplu de aproape doi ani. Aceștia sunt mai fericiți ca oricând, însă evită să vorbească prea mult despre viața lor privată. Actrița are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei, care o susține mereu și o răsfață ori de câte ori are ocazia. Vedeta se declară o femeie împlinită și se mândrește cu partenerul ei de viață.

,,Ne înțelegem foarte bine, totul este roz pe orizont. Eu mă cunosc foarte bine și în momentul în care l-am cunoscut pe Alex și am început o relație am știut cam ce chestii trebuie să îndeplinească un partener. Eu vin cu un bagaj destul de mare, vin cu două familii la pachet și pentru un partener care te ia în formula aceasta este greu să înțeleagă niște lucruri.

Eu l-am văzut pe Alex că a înțeles din start în ce se bagă și nu a fost nevoie să discutăm prea mult. Știa că sunt actriță, știa că sunt la televizor, știa că am avut o relație lungă și foarte cunoscută. Cumva, și-a asumat toate lucrurile acestea când a intrat în relația cu mine.

Unii mă cunoșteau, unii nu mă cunoșteau. Pentru ei a fost foarte important că eu am fost alături de Alex în niște momente foarte dificile pentru el. Pentru ei asta a contat, de fapt. În momentul în care m-au cunoscut și au văzut cam ce fel de om sunt, lăsând celebritatea și faptul că sunt actriță și destul de cunoscută, au observat că țin într-un mod real la Alex și îndeplinesc, cumva, niște criterii demne de prietenul lor.”, a declarat actrița.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Actrița are planuri mărețe de viitor și se bucură de succes în carieră.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite