duminică, 3 martie, 2024

Fiica lui Gică Hagi a dezvăluit cum este antrenorul de fotbal în afara terenului. Reacția Kirei Hagi când Farul Constanței a devenit campioana României

Fiica lui Gică Hagi, Kira Hagi, își dorește să devină o actriță celebră. Tânăra a dezvăluit publicului larg ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de un deceniu, când a decis să urmeze această cale. Tatăl ei, Gică Hagi ar fi văzut-o o mare jucătoare de tenis, dar Kira și-a dorit să fie actriță. Însă, decizia nu a fost una ușoară, se amuză fiica „Regelui”.

Gică Hagi a jucat fotbal profesionist timp de 19 ani, marcând 237 de goluri în 513 apariții la nivel de club. Este considerat cel mai bun fotbalist român al secolului trecut. După ce s-a retras din fotbal, Hagi și-a început cariera de antrenor și, în același timp, a înființat o școală de fotbal.

Fiica lui Gică Hagi dorește să devină actriță. Cum a reacționat fostul fotbalist?

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.”, a declarat Kira Hagi, pentru o revistă.

În scurt timp după discuția cu tatăl său, Kira a înțeles că dorește să devină actriță.

„Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie.”, a mai dezvăluit Kira.

Pe lângă acest moment, tânăra a povestit publicului larg cum este Gică Hagi în afara terenului.

„Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place,” a declarat Kira.

Mesajul transmis de Kira Hagi după ce Farul Constanța a devenit campioană a României

Ca orice fată de fotbalist, Kira Hagi a fost acolo când marele meci s-a desfășurat pe malul mării. După ce meciul a luat sfârșit, actrița de doar 27 de ani a postat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat câștigului obținut de Farul Constanța.

Aceasta a transmis un mesaj direct de felicitare pentru noua campioană a României. În mesajul de felicitarea, fata l-a citat pe tatăl său.

„Campionii creează campioni!“, a transmis tânăra pe pagina sa de Instagram.

Mesajul de pe rețelele de socializare a fost însoțit de un videoclip cu momentul în care pe trofeul acordat campionilor era scris numele clubului dobrogean. Multe personalități de seamă din România și sportivi de seamă au apreciat postarea tinerii fiind extrem de încântați de reușita obținută de Farul Constanța.

Printre cei care au apreciat videoclipul postat de fiica lui Gică Hagi pe Instagram se numără Gabi Balint, Răzvan Marin, Virgil Ghiță, dar și fosta campioană olimpică la spadă, Ana Maria Popescu. Farul Constanța a câștigat trofeul de campioană a României, după victoria, scor 3-2, cu FCSB, din etapa a noua a Superligii. Cei mai ovaţionați au fost Gheorghe Hagi și Denis Alibec. Întregul stadion a strigat numele lui Hagi, care a venit pe teren alături de soţia sa, Marilena, amândoi ținându-se de mână când au intrat pe teren.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite