duminică, 3 decembrie, 2023

George Simion vorbește despre alegerile prezidențiale din 2024: „În turul doi intră PSD și AUR!”

George Simion vorbește despre alegerile prezidențiale din 2024. În viziunea liderului AUR, acesta ava ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale alături de reprezentantul PSD. George Simion comentează și problema iscată de limitarea plăților cash, dar și scandalul din USR izbucnit după afirmațiile controversate ale Elenei Lasconi.

George Simion vorbește despre alegerile prezidențiale din 2024: „Cred că AUR va câștiga toate alegerile!“

Liderul AUR este de părere că AUR are șanse mari să câștige toate alegerile din 2024. La prezidențiale, în turul doi, vor ajunge candidatul PSD și candidatul AUR, a spus el.

„În turul doi o să intre candidatul PSD și candidatul AUR. Dacă românii sunt masochiști și le place cum e condusă țara acum de premierul Ciolacu, îl vor vota pe premierul Ciolacu. Dacă vor altceva, îl vor vota pe candidatul AUR, care are șanse. Cred că AUR va câștiga toate alegerile! Vom începe pe 9 iunie cu alegerile europarlamentare. Vom începe cu Gheorghe Piperea, Claudiu Târziu și Cristian Terheș. PSD cu cine vine, cu Mihai Tudose?!“, a comentat George Simion.

Liderul AUR consideră că PSD deține toată puterea, în prezent, însă nu face nimic pentru a salva economia.

„Toți patrioții trebuie să-și pună ștampila pe AUR, un partid care nu țin nici cu americanii, nici cu austriecii, nici cu rușii, ține cu românii. Sunt oameni care au ce să-l învețe inclusiv pe Victor Ponta. Eu vreau să văd acum ce face consilierul lui Marcel Ciolacu, domnul Victor Ponta, cum salvează economia. Să vedem ce investiții vin, ce locuri de muncă creează. Ei au toată puterea în mâini și nu fac nimic. Noi avem soluții”, a menționat George Simion.

George Simion: „Geoană nu ia mai mult de 7%“

Referitor la candidatura lui Mircea Geoană, George Simion a spus că acesta nu are nicio șansă la prezidențiale și că va lua cel mult 7%.

„Domnul Geoană probabil se pregătește pentru alegeri cu neomarxiștii de la SNSPA pentru că am aflat că șeful de campanie al domnului Geoană e acel Remus Pricopie care ne acuza că am atacat universitatea pe care el o conduce. Dacă va fi impus, eu nu cred că românii îl vor vota pe acest Mircea Geoană. Nu are nicio șansă Mircea Geoană dacă vrea să candideze independent. Să-l impună austriecii nu cred, doar să-l impună americanii, dar cred că-s foarte ocupați. Geoană o să ia 7% dacă candidează. La fel și doamna Kovesi, care nu mai e iubită de români. Domnul Geoană e în campanie de un an de zile și nu-l bagă nimeni în seamă”, a mai spus George Simion.

Liderul AUR este de părere că Nicolae Ciucă nu ar avea nicio șansă candidând din partea PNL.

„Cu respect, Nicolae Ciucă are și el meritele lui. Dar nu e un candidat redutabil la alegerile prezidențiale. E cel mult o glumă bună! A ajuns PNL, pentru felul în care a fost condus la Cotroceni de Klaus Iohannis, o glumă bună”, a mai adăugat George Simion, care vorbește despre alegerile prezidențiale din 2024.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.