vineri, 14 iunie, 2024

Incredibil ce a putut să fure această femeie. Poliția este pe urmele ei

Este incredibil ce a putut să fure această femeie. Helen Shepherd, proprietara magazinului Sinsins Boutique of Love din Norwich, spune că anul acesta i-au fost furate jucării sexuale în valoare de aproximativ 2.000 de euro. Femeia depune toate eforturile pentru ca hoții să fie prinși și pedepsiți în conformitate cu legea.

Recent, proprietara a observat un nou caz de furt. Este vorba de o femeie blondă care a decis să iasă din magazin cu trei vibratoare în valoare de peste 200 de euro, fără să le achite. Oamenii legii au dat femeia în urmărire și încearcă din toate puterile să dea de urma hoaței de vibratoare. Proprietara magazinului de jucării sexuale a decis să facă publice imaginile de pe camera de filmat. În acestea se poate observa cu ușurință cum femeia blondă fură vibratoarele. Infracțiunea s-a petrecut în Nirwich, Norfolk.

Incredibil ce a putut să fure această femeie. Cum a reușit blonda să se strecoare cu trei jucării sub braț

„Incidentul a avut loc sâmbătă, la ora 15.12, când trei obiecte au fost furate dintr-un magazin din St.Benedict’s Street, Norwich”, a confirmat o purtătoare de cuvânt a Poliției din Norfolk, potrivit sursei citate anterior.

În imaginele difuzate de proprietara magazinului, se vede cum blonda intră liniștită în magazin și analizează cu atenție jucăriile sexuale. După o analiză de piață, femeia a pus vibratoarele care i-au atras atenția sub braț și a trecut pe lângă Helen, proprietara magazinului, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

„Nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale”, a spus proprietara magazinului de jucării sexuale.

Helen este proprietara acestui magazin de peste patru ani. Femeia mărturisește că nu a trecut nici măcar un an în care să nu existe situații de furt. Femeia nu-și explică de ce magazinul ei se află de atâta timp în vizorul hoților.

Magazinul de jucării sexuale în vizorul hoților. Daune în valoare de aproximativ 2.000 de euro.

„Mi s-au furat multe lucruri anul acesta. În total, cred că numai anul acesta mi-au furat mărfuri în valoare de aproximativ 2.000 de euro. Înțeleg că a fost o criză a inflației, dar nu este vorba de mâncare sau de lapte praf pentru copii. Această persoană a vizat, cu nerușinare o mică afacere”  a declarat Helen, proprietara magazinului.

Inițial, proprietara magazinului nu era sigură că vibratoarele lipsă au fost furate. Însă, ulterior, imaginile surprinse de camerele de filmat i-au confirmat acesteia faptul că în shopul ei, furtul e la ordinea zilei.

„ Nu am de gând să o las pe această femeie să scape nepedepsită. Cu siguranță nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale, dar este vorba de un principiu aici. Vreau ca orice alt potențial hoț să știe că nu sunt o persoană iertătoare”, a adăugat ea.

Incredibil ce a putut să fure această femeie. Proprietara magazinului a anunțat imediat poliția după ce a observat că blonda a furat trei vibratoare. Blonda se pare că nu este foarte ușor de găsit. Însă, Helen nu se dă bătută până nu identifică toți infractorii care au jefuit-o.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite