marți, 16 aprilie, 2024

Meghan Markle, adevărul despre divorț. Ce s-a întâmplat cu primul mariaj al soției Prințului Harry

Recent s-au aflat detalii inedite despre primul mariaj al lui Meghan Markle și divorț, care a avut loc în 2014, după 3 ani de căsnicie. La numai patru ani distanță, aceasta s-a căsătorit cu Prințul Harry, însă acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni la Casa Regală. Mai mult, Meghan Markle și soțul ei s-au retras din viața publică și s-au mutat în America.

Meghan Markle și Prințul Harry formează unul dintre cele mai complicate cupluri ale momentului. Cei doi sunt foarte criticați, dar și iubiți de o mulțime de oameni. Se pare, însă, că și prima căsnicie a lui Meghan a fost destul de zbuciumată, iar acum ies la iveală alte detalii importante.

Meghan Markle, adevărul despre divorț

Până să fie împreună cu Prințul Harry și să devină ducesă de Sussex, Meghan Markle a avut un mariaj cu un celebru producător de film, pe nume Trevor Engelson. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, dar mariajul lor a durat doar 3 ani. Așadar, în 2014 au decis să meargă pe drumuri diferite.

Despărțirea lor a fost foarte mediatizată la vremea aceea, având în vedere că erau foarte cunoscuți. Nikki Priddy, una dintre cele mai bune prietene ale ducesei, a dezvăluit totul în cartea despre ducesa de Sussex și Prințul Harry, intitulată, „Meghan and Harry: The Real Story”, a cărei autoare este Colin Campbell. Aceasta a vorbit despre separarea lor și despre motivele care au dus la divorț.

Meghan Markle divorț
Meghan Markle se află acum la al doilea mariaj

Astfel, cei doi deveniseră, la un moment dat, destul de distanți, având în vedere că erau foarte ocupați: Meghan cu filmările serialului „Suits”, în timp ce Trevor se afla în SUA. Mai mult, Meghan era foarte deranjată de faptul că soțul ei nu se îngrijea deloc și avea tot felul de apariții jenante. Spre deosebire de el, ducesa era mereu aranjată, atentă la orice detaliu și extrem de îngrijită.

„Trevor a fost întotdeauna o fire mai relaxată și se întâmpla uneori să întârzie la întâlniri, iar atunci când ajungea venea cu cămașa scoasă din pantaloni sau mâncare pe rever, în timp ce Meghan era perfectă din toate punctele de vedere”, a declarat Nikki Priddy.

Meghan Markle ar fi început să considere că Trevor „îi strica imaginea”, ținând cont de faptul că stătea numai printre oameni mari, celebrități importante.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.