luni, 29 aprilie, 2024

Cristina Ciobănașu nu vrea să meargă la nunta lui Vlad Gherman. ,,Nu are ce să caute o fostă iubită acolo…”

Cristina Ciobănașu a mărturisit recent că nu vrea să meargă la nunta lui Vlad Gherman. Frumoasa actriță a format un cuplu cu artistul timp de 9 ani. Deși au rămas în relații bune după despărțire și ambii parteneri și-au refăcut viața amoroasă, Cristina Ciobănașu a declarat că nu va fi alături de fostul iubit în ziua nunții lui dintr-un motiv anume.

Cristina Ciobănașu nu vrea să meargă la nunta lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. După mai bine de 9 ani de relație, cei doi au decis să se despartă, iar vestea a venit ca un șoc.

Vlad Gherman și-a refăcut viața, iar peste câteva luni se va căsători cu actrița Oana Moșneagu. La rândul ei, Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de iubire. Recent, actrița a declarat că nu are de gând să meargă la nunta fostului partener de viață.

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând! Este ziua ei cea mare! Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă! Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo! Este vorba despre celebrarea iubirii lor.

Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer!(…) Face parte din cei 7 ani de acasă, nu faci lucrurile acestea! Este momentul lor și este bine să fie așa! Încerc să explic cumva ca să înțeleagă toată lumea! Nu este vorba de: “Sigur nu se înțeleg bine! Sigur i-a zis să nu vină!”. Nu! Sunt niște lucruri de bun simț pe care oricine le-ar înțelege!”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Ce spune Vlad Gherman despre fosta iubită

Vlad Gherman a evitat în ultima vreme să mai vorbească despre fosta relație de iubire și este în toiul pregătirilor pentru nunta cu Oana Moșneagu. Întrebat dacă o va invita pe Cristina Ciobănașu la nunta sa, actorul a oferit un răspuns pe măsură.

„Internaut: O vei invita și pe Cristina la nuntă? Scuze dacă este o întrebare deranjantă, dar eram curioasă.

„Vlad Gherman: Da, șocant, în fine! Nu zic că este neapărat deranjantă întrebarea, dar o să îți răspund la această întrebare, cu o întrebare. Tu la nunta ta ți-ai chema fostul sau fosta? Spune-mi sincer!”, a spus actorul, pe pagina lui de Instagram.

Cert este că Vlad Gherman este mai fericit ca oricând alături de Oana Moșneagu, femeia care i-a cucerit inima și cu care se va căsători peste câteva luni. Actorul a rămas în relații bune cu fosta iubită, Cristina Ciobănașu, însă evită să vorbească prea mult despre trecutul cu ea. Actrița a dezvăluit recent că nu va participa la nunta lui Vlad Gherman pentru că ar fi o situație stânjenitoare la marele eveniment și consideră că prezența sa ar fi o lipsă de respect pentru miri și pentru familiile lor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.