miercuri, 24 iulie, 2024

Mesaj induișător postat de Mihai Bendeac pentru Delia, după ce a plecat de la iUmor: ”… Te iubesc” – VIDEO

Mihai Bendeac a publicat recent un mesaj induișător pentru Delia, fosta sa colegă de la iUmor. Actorul i-a urcat artistei un călduros La mulți ani.

Mihai Bendeac a plecat cu scandal de la iUmordupă ce, conform unor surse, ar fi fost nemulțumit de atitudinea realizatorilor. Actorul a publicat un recent un mesaj prin care ar fi lăsat să se înţeleagă că ar semna cu PRO TV.

Mesaj induișător postat de Mihai Bendeac pentru Delia

Delia împlineşte pe 7 februarie 2023 vârsta de 41 de ani, iar fostul coleg de la iUmor, Mihai Bendeac a ţinut morţiş să îi transmită o urare induișătoare. În postarea publicată pe o reţea de socializare, Mihai Bendeac a postat un colaj cu el și vedetă și mesajul:

” Ar fi fost, într-o măsură importantă, atât de triști ultimii 10 ani fără tine… La mulți ani, Matache! Te iubesc! ”

Reacția internauților nu a întârziat să apară, acesta transmițând la rându-le mesaje de La mulți ani. Totuși, printre sutele de mesaje au apărut și câțiva care l-au înţepat pe actor spunând că: ” Păcat ca ție îți plac Bărbați ”

Alți fani i-au mărturisit lui Mihai Bendeac că lipsa lui se vede de la iUmor și că emisiunea a devenit un pic mai tristă din momentul în care a plecat. În schimb unii l-au criticat spunând că oricum în ultima vreme făcea glume proaste și râdea aiurea:

” E bun juriul de la Iumor în actualul sezon. Bendeac nu-mi plăcea pentru că făcea glume proaste și râdea aiurea.” a fost părerea unui fan.

Un peste alta, la nivel general, fanii îi simt lipsa actorului care a stat stat câțiva ani în juriul de la iUmor.

Mihai Bendeac ar putea ajunge la PRO TV?

Mihai Bendeac este o apariție constantă în social media. Cu toate că nu se mai apare pe micile ecrane, actorul este în continuare foarte activ pe rețelele de socializare. Duminică seară, Mihai Bendeac a postat pe contul de Instagram o fotografie cu sigla PRO TV, fără să spună ce înseamnă acest lucru. Fanii au lansat tot felul de ipoteze spunând că vedetă ar fi semnat pentru noul sezon de Românii au Talent. În schimb, Mihai Bendeac nu a oferit nicio explicate referitoare la imaginea publicată.

În altă ordine de idei vă aducem aminte faptul că recent, actorul, a făcut o mărturisire spunând că nu poate dormi fără să consume somnifere. Beandeac a vorbit și despre dependența de alcool și de droguri subliniind că avea zile în care nici măcar nu se putea ridica din pat:

Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile… Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic, după două zile nu mai puteam să merg să fac p@p#. Făceam p@p# într-o sticlă sau mai multe sticle de lângă pat”, a spus Mihai Bendeac, conform unor imagini ajunse virale în mediul online.

Așadar, Mihai Bendeac pare să mențină o relație de prietenie cu Delia. Asta în contextul în care s-a spus că s-ar fi certat cu Cheloo.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite