miercuri, 17 aprilie, 2024

Mihai Bendeac este de nerecunoscut din cauza drogurilor: ” Nu mă puteam ridica din pat”

Mihai Bendeac este poate cel mai cunoscut actor din noul val. Fostul jurat de la Iumor a ajuns de nerecunoscut din cauza drogurilor, medicamentelor și a consumului ridicat de alcool. Actorul a dezvăluit faptul că a reușit să consume mai toate medicamentele posibile pentru a putea dormi.

Mihai Bendeac a mărturisit faptul că nu îşi dorește copii din mai multe considerente. Asta în timp ce fostul său coleg de la Iumor, Șerban Copoț a fost recent criticat pentru numărul mare de copii pe care îi are.

Mihai Bendeac, de nerecunoscut din cauza drogurilor

Așadar, Mihai Bendeac a mărturisit faptul că este dependent de medicamente pentru somn, dar și că fumează droguri și consumă alcool în mod consistent. Acesta a arătat, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare că începând cu vârsta de 22 de ani nu a mai cunoscut un somn fără medicamente. Actorul a punctat faptul că, prin medicamente, nu se referă la cele ușoare, pe bază de plantă, ci la medicamente chimice ce crează dependență și îți afectează creierul:

” De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată. Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul… După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice… dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic… Păi da, mă, dar dorm. Păi da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. ” afirma actorul conform kanald.

Mihai Bendeac lovit de depresie

În continuarea declarațiilor, Mihai Bendeac a recunoscut că a fost lovit de depresie. Cu ”ajutorul” pastilelor și a alcoolului, depresia s-a instalat. Ba mai mult, acesta a avut momente în care nu putea să se deplaseze până la baie și își făcea nevoile în sticlele de alcool ce se aflau în aproprierea patului:

Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile… Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic, după două zile nu mai puteam să merg să fac p@p#. Făceam p@p# într-o sticlă sau mai multe sticle de lângă pat”, a spus Mihai Bendeac, conform unor imagini ajunse virale în mediul online.

Între timp, fosta colegă de televiziune a actorului, Ozana Barabancea a povestit recent faptul că a avut mari probleme în viața personală, după divorţ. Așadar, Mihai Bendeac nu numai că dorește să nu se căsătorească vreodată, dar are mai probleme cu consumul de droguri și medicamente, dar și cu consumul de alcool.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite