vineri, 1 decembrie, 2023

Șerban Copoț, criticat pe rețelele sociale că are prea mulți copii. „De unde atâta dispreț…”

Șerban Copoț a fost criticat recent pe rețelele sociale că are prea mulți copii. Artistul a fost protagonistul unor adevărate controverse în mediul online, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară. Iată ce mesaj le-a transmis celebrul cântăreț celor care i-au adresat replici dure lui și familiei sale.

Șerban Copoț, criticat pe rețelele sociale că are prea mulți copii

Șerban Copoț este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Cântărețul cucerește publicul cu vocea sa și energia debordantă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Șerban Copoț are o familie frumoasă de care este tare mândru și se declară un bărbat împlinit în viața privată.

Artistul trăiește de mai bine de 15 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Roxana, care i-a cucerit inima și i-a dăruit trei copii superbi. Îndrăgitul cuplu nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, iar aprecierile nu întârzie să apară. Cu toate acestea, Șerban Copoț a fost criticat recent de câțiva internauți pentru că are prea mulți copii și că principiile sale de viață sunt învechite.

Vizibil deranjat de replicile dure ale unora, artistul a postat un mesaj pentru toți cei care i-au adresat replici dure.

,,Noi ăştia cu copii mai mulți, şi, culmea, toți la aceeaşi adresă, suntem puşi sub o lupă aparte, de old-school, de-ăia cu puradei. Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar când mă uit la viața părinților mei parcă nu mai sunt eu ciudatul. De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte? (…)

Tac de prea mult timp, şi în tot acest timp copiii îmi cresc într-un oraş bolnav. Într-o societate bolnavă dupa acest mult-slăvit EU! SELFIE! Totul este despre noi şi viețile noastre superbe. BANI MULȚI, CU ORICE PREȚ! SUCCES peste noapte! CRIPTO-ŞMECHERII! Dat din buric şi trăit în opulență pe rate. Nu ne mai judecați şi nu vă mai flenduriți succesul colosal în fața noastră pentru că pentru noi nu înseamnă ABSOLUT nimic. Te-ai gândit că poate mie îmi place viața simplă, cu puradei, cu greşelile şi prostiile mele? Nu vreau să trăiesc postările nimănui şi nu vreau să impresionez pe nimeni cu nimic.”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Șerban Copoț se bucură în prezent de viața de familie și se mândrește cu cei trei copii ai săi. Cântărețul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se declară un bărbat împlinit. Și îndrăgitul actor Mihai Rait radiază de fericire în viața privată alături de femeia care i-a cucerit definitiv inima. De rolul de tătic se bucură și Andi Moisescu, care reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Celebrul om de televiziune are doi copii și o soție superbă.

Ce spune celebrul artist despre căsnicia sa

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie de mulți ani și trei copii superbi de care sunt tare mândri. Recent, faimosul câtăreț a oferit câteva detalii inedite despre mariajul său, dar și despre partenera lui de viață.

,,E mai înțeleaptă decât mine. Creează un climat de împăcare, nu de competiție. Eu sunt foarte competitiv, dar ea mi-a demonstrat că este mai înțeleaptă decât mine și am învățat de la ea să nu mai fiu așa de îndârjit. M-am schimbat foarte mult pe subiectul ăsta. Am învățat de la ea să las de la mine, să respir înainte să reacționez. Ne șlefuim unul pe celălalt. (…) Este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”, a declarat artistul.

Șerban Copoț se declară un bărbat împlinit alături de soție și de cei trei copii. Artistul are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite