miercuri, 22 martie, 2023

Ozana Barabancea nu și-a mai refăcut viața după ce a divorțat de fostul soț. Ce spune celebra artistă despre trădarea de care a avut parte în dragoste

Publicat:

Ozana Barabancea nu și-a mai refăcut viața după ce a divorțat de fostul soț. Îndrăgita artistă a trecut prin momente extrem de grele în căsnicie și a suferit enorm după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei. Deși au trecut mulți ani de la destrămarea căsniciei sale, Ozana Barabancea nu a mai vrut să aibă o relație și s-a dedicat în totalitate carierei muzicale și celor doi copii ai săi, Gloria și Andrew. Iată ce spune celebra artistă despre trădarea de care a avut parte în dragoste.

Ozana Barabancea nu și-a mai refăcut viața după ce a divorțat de fostul soț

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră impresionantă în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Ozana Barabancea a avut parte de multe suferințe în viața privată.

Vedeta divorțat în anul 2004 de soțul ei, Sorin Terinte, după ce acesta a înșelat-o de mai multe ori. Mai mult, Ozana Barabancea a decis să pună punct mariajului atunci când și-a prins partenerul de viață împreună cu cea mai bună prietenă a ei. Soprana a recunoscut că a suferit un șoc și o perioadă lungă de timp nu și-a putut reveni.

De atunci, artista s-a dedicat celor doi copii ai săi și marii sale pasiuni, muzica. Ozana Barabancea nu a dorit să mai aibă în viața ei un alt bărbat și și-a asumat rolul de femeie singură, deși fiica și băiatul ei au încercat să o convingă să își refacă viața.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”, a declarat vedeta.

În prezent, Ozana Barabancea se dedică profesiei sale și celor doi copii de care este tare mândră și care i-au moștenit talentul artistic. O altă vedetă care a divorțat de soțul ei este Sonia Argint Ionescu. Aceasta s-a despărțit în mare secret de partenerul ei de viață după numeroase încercări de a-și salva căsnicia.

Ce spune artista despre suferințele din viața amoroasă

Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, cu care are doi copii, o fată și un băiat. Artista a recunoscut că și-a iertat fostul soț de mai multe ori pentru că o înșela și a acceptat să meargă mai departe de dragul copiilor. Cu toate acestea, după ce și-a prins în fapt partenerul de viață cu cea mai bună prietenă a ei, Ozana Barabancea a decis să divorțeze. Cântăreața a mărturisit că a trecut cu greu peste șocul suferit și a fost la un pas de depresie, însă a fost puternică pentru cei doi copii ai săi.

,,Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra.”, a declarat artista.

Ozana Barabancea a trecut în urmă cu mulți ani printr-un divorț dureros și nu a mai dorit să își refacă viața. Celebra cântăreață se dedică în prezent copiilor și muzicii, și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite