marți, 5 decembrie, 2023

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu s-a întâlnit cu fostul ei soț. Cum a decurs întâlnirea dintre George și Silviu Prigoană

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu se dă faţă în faţă cu Silviu Prigoană. După ce a divorțat de omul de afaceri, viața amoroasă a vedetei nu mai este prioritară, iar cei doi copii sunt în fruntea listei. Acum, reporterul zâmbește fericit alături de noul ei logodnic, dorind să-l introducă pe deplin în viața ei.

Dacă până acum, noul logodnic al Adrianei a trecut toate testele și a cucerit inima vedetei, de curând, acesta trece prin cea mai grea încercare a relației lor. George i-a cunoscut pe cei mai importanți bărbați din viața ei, cei doi copii ai vedetei.

Cum a decurs întâlnirea dintre George și Silviu Prigoană

Bărbatul declară că îi iubește pe băieți la fel de mult ca pe ai lui și că vrea să depășească toate obstacolele din viitor.

„I-am cunoscut deja pe Maximus și pe Eduard, dar și pe Silvius Prigoană. Îi iubesc ca pe propriii mei copii. Am o părere foarte bună despre ei și-mi doresc ca provocările care vor veni în lunile următoare, dacă vor fi, să le depășim cu bine”, a declarat George Restivan, conform Impact.

Pe lângă copiii Adrianei, George vrea să-l cunoască la un moment dat și pe politicianul Silviu Prigoană. Pentru fostul soț al vedetei, acesta și-a exprimat un mare respect și crede că se pot înțelege bine.

„Avem tot respectul pentru domnul Silviu Prigoană și sunt sigur că am putea avea o relație foarte bună”, a completat bărbatul.

Carmen Harra, dezvăluiri despre presupusa fiică a lui George Restivan

Carmen Harra face dezvăluiri incendiare cu privire la scandalul presupusei fiice a lui George Reativan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Celebra clarvăzătoare a transmis că intuiția îi spune că tânăra care susține că este viitorul soț al lui Bahmu este tatăl ei, nu este fiica biologică a acestuia.

„Intuiția mea este că aceasta nu este fiica lui George. Și în plus de asta, George este un băiat foarte responsabil, un om care a avut grijă de mama lui, care a stat lângă ea, care are un copil, care are niște probleme. George nu este un băiat care să fugă de responsabilitate. Mie mi se pare foarte ciudată această situație”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a transmis că îi pare foarte rău pentru George Restivan, deoarece spune că bărbatul este un tip sincer. Astfel, ea crede că George se va atașa de Melissa Vaida, tânăra care susține că este fiica lui.

„Îmi pare rău și de George, care dintr-o dată, se trezește într-o situație de acest gen. Și mai ales că el recunoaște că a petrecut o noapte cu această femeie. Eu am un caz similar de la Hollywood, cu un producător celebru, nu pot să îi dau numele, care mă sună acum vreo 15 ani și îmi spune ceva asemănător.”

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite