Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV. Fanii s-au bucurat de noul proiect al actorului

În ultima parte a anului trecut, cunoscutul Mihai Bendeac a anunţat că a rupt contractul cu Antena 1, unde a fost jurat la emisiunea „iUmor” timp de 13 sezoane. După ce a avut mai multe conflicte cu colegii din echipa de producţie, actorul a decis să schimbe tabăra şi a semnat cu PRO TV.

Anunţul a fost făcut de actorul de teatru şi film pe una din platformele de socializare. Însă, nu se ştie cu exactitate ce rol va avea Mihai Bendeac în noul său proiect.

Mihai Bendeac a semnat cu PRO TV, după ce a rupt colaborarea cu Antena 1

Bomba anului în televiziune vine de la Mihai Bendeac. Actorul a decis să rupă orice legătură cu Antena şi a anunţat în mod public că a semnat cu prostul de televiziune PRO TV. Se pare ca vedetă nu poate sta fără să muncească şi a început o nouă colaborare. Fanii au reacţionat imediat, după ce Bendeac a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare sigla celui mai cunoscut canal de televiziune privat comercial din România.

Anunţul oficial privind încheierea colaborării dintre Mihai Bendeac şi Antena a fost făcut în urmă cu doar câteva luni de zile. Actorul nu a oferit mai multe detalii despre această decizie deoarece la mijloc se afla un contract de confidenţialitate care are la baza sute de mii de euro. Însă, cu toate acestea, Bendeac a anunţat plecarea sa din trustul din Pipera, după ce a fost implicat în mai multe certuri cu oameni din producţie.

Se pare că în toamna lui 2022, Mihai Bendeac a fost filmat fără a-şi da acordul, chiar de către colegii săi. Actorul nu a mai suportat aceste gesturi şi şi-a dat demisia. Se pare că nouă colaborare a lui Bendeac a adus susţinere din partea fanilor şi familiei. Aceştia au rămas plăcut surprinşi şi l-au felicitat. De asemenea, i-au urât mult succes în noul său proiect profesional şi se bucura că îl vor revedea pe micile ecrane.

Mihai Bendeac ar vrea să intre în politică

Celebrul burlac a menţionat că în următoarea perioadă ar dori să intre în politică şi să se înscrie în Partidul Social Democrat. Vedeta afirma că în anul 2024 va vota cu PSD, însă urmăritorii au ras în hohote. Actorul afirma că se apropie de vârstă de 40 ani şi susţine că îi e frică de bătrâneţe.

Vă aducem aminte că Mihai Bendeac a fost în centrul atenţiei publice de nenumărate ori, după ce a fost dependent de pastile pentru somn şi frecvent consuma alcool şi droguri.

”M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula Aş, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai… Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac, într-un video postat pe contul său de Facebook, conform 3dots.ro.

Astfel, se pare că Mihai Bendeac și-a rezolvat o parte din problemele personale și a decis să revină pe sticlă. Actorul a anunțat că a semnat cu PRO TV și vine cu noi proiecte cât de curând.

Pe aceeași temă

Cele mai citite