duminică, 3 martie, 2024

Ce relație are Armin Nicoară cu tatăl său. Artistul a izbucnit în plâns la o emisiune

Armin Nicoară a devenit cunoscut în România, în urmă cu doar patru ani. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, cântă la cel mai râzvnit instrument, şi anume la saxofon. Artistul a intrat în atenţie presei după ce a cântat pe scena alături de Vlăduța Lupău şi alte nume sonore. De asemenea, a fost implicat într-un scandal cu Georgiana Lobonţ, iar la scurt timp fanii s-au întrebat ce relaţie are Armin Nicoară cu tatăl sau.

Artistul a apărut la o emisiune televizată unde a făcut o serie de dezvăluiri incendiare.

Ce relaţie are Armin Nicoară cu tatăl său

Armin Nicoară şi-a deschis sufletul în fața fanilor şi a transmis că niciodată nu a avut o relaţie bună cu tatăl său, Petrică Nicoară. Mai mult decât atât, artistul afirma cu ochii în lacrimi că s-a simţit mereu traumatizat de propriul părinte.

Saxofonistul a făcut mărturisiri legate de relaţia cu tatăl său în urmă cu doar câteva zile. La scurt timp a apărut din nou la televizor şi a detaliat subiectul. Tânărul susţine că nu a reuşit să aibă nicio discuţie cu propriul tată, fiind cuprins de teamă şi frică pe care i-a purtat-o. Însă, odată cu trecerea timpului, Armin Nicoară a reuşit să se elibereze de aceasta traumă şi i-a spus părintelui său tot ce a avut pe suflet.

„Nu am reușit niciodată să stau cu tatăl meu față în față, să îi spun cât de greu a fost în acele momente. Nu vreau să vin și să mă plâng. Eu nu am avut tupeul, nu am putut să fiu cu el față în față, să îi zic ce mă doare, am avut și frica către el, pentru că a fost un pic mai dur. Am reușit să mă eliberez de o anumită problemă, o traumă. Am simțit oamenii că s-au regăsit în ce am spus eu și le mulțumesc. Au fost oameni care m-au condamnat și m-au înjurat și acum și-au cerut iertare, pentru că mulți nu m-au cunoscut”, a transmis Armin  Nicoară.

Vă aducem aminte că Armin Nicoară a fost implicat într-un scandal cu o îndrăgită artistă de muzică populară.

Armin Nicoară: „Am simţit că toată lumea era împotriva mea”

În continuarea destăinuirii sale, Armin Nicoară a precizat că doar mama sa a fost alături de el, mereu. În schimb, a simţit ca tot restul familiei a fost împotriva lui. Nu se simţea iubit şi apreciat, însă dacă ar fi să o ia de la capăt nu ar schimba absolut nimic.

„Eu am simțit că toată lumea era împotriva mea, de la familie, dar nu vreau să o bag pe mama, ea a fost mereu cu mine. Am simțit-o cel mai aproape. Nu mă simțeam apreciat. Nu aș șterge nimic cu buretele. Tot ce a făcut a clădit Armin Nicoară de astăzi. Nu am reușit să îl sun, știu că se bucură pentru mine, dar e o barieră între mine și el.

Dacă ar fi în fața mea și poate mi-aș dori față în față să stau, să îl iau în brațe și să îi spun că îi mulțumesc, chiar dacă a făcut ce a făcut în trecut. A pus o cărămidă în viața mea și a clădit această persoană. Îl iubesc, el tot timpul îmi spune că mai are 10-15 ani de trăit și pe mine mă deranjează foarte tare. Mi-aș fi dorit să se implice și mai mult”, a povestit Armin Nicoară, la Pro TV.

Reacţia tatălui saxofinistul Armin Nicoară

După ce fiul său a devenit celebru şi s-a deschis în fata fanilor, Petrică Nicoară a menţionat ca niciodată nu a avut intenţia să-i facă rău. Tatăl saxofonistului a transmis că ştie că a avut un comportament mai dur cu Armin, însă totul a fost pus pe seama unor glume, neştiind că fiul său va lua totul în serios.

„Ce ai făcut, tati? Ai făcut o țară întreagă să plângă. Ți-am spus de atâtea ori că toate au fost glume. M-ai făcut să vin de la Timișoara. De multe ori ți-am spus că au fost glume, pe care tu le-ai luat în serios. A avut toată susținerea mea, tot timpul.

Toată viața avem de învățat, asta trebuie să înțeleagă. Din 2010 de când s-a îmbolnăvit, cea mai grea zi din viața mea a fost când l-am dus în comă la spital și am plecat la nuntă în Italia. Mi-a venit un gând, că îmi spunea Dumnezeu: „Dacă nu îl suportați în familie, vrei să ți-l iau?”. Am zis: „Doamne, să nu mi-l iei. Te rog să mi-l lași”, a mărturisit tatăl lui Armin Nicoară.

Așadar, tânărul în vârstă de 27 de ani nu are o relație tocmai bună cu tatăl său, însă lucrurile se pot schimba.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite