luni, 25 septembrie, 2023

Cabral Ibacka s-a retras din televiziune. Soția sa a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent

Cabral Neculai Ibacka Zabana este unul dintre cei mai iubiţi şi cunoscuţi prezentatori TV. Acesta a filmat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi la scurt timp după întoarcere fanii au fost anunţaţi că îndrăgitul Cabral s-a retras din televiziune pentru o perioadă de timp.

În acest context, Andreea Ibacka a transmis ce-a făcut soţul sau în această perioadă în care a lipsit de pe micile ecrane.

Cabral Ibacka s-a retras din televiziune pentru o perioadă scurtă de timp

Cabral Ibacka are vârsta de 45 de ani şi s-a născut la Bucureşti. A devenit celebru în anul 1996 după ce s-a apucat de actorie. Artistul a fost imediat apreciat de telespectatori pentru felul său de a fi, amuzament, dar şi inteligență.

Din păcate, însă, Cabral a decis că este timpul pentru o pauză şi s-a retras momentan din televiziune. Soţia sa, Andreea Ibacka, a făcut o serie de precizări în ceea ce priveşte decizia luată de actor. Deşi toată lumea se aştepta ca moderatorul de televiziune să stea degeaba, Cabral a luat treburile gospodăreşti în serios, a petrecut mai mult timp cu cei trei copii ai săi, dar a lucrat şi la mai multe proiecte personale.

Andreea Ibacka a oferit recent un interviu unde a relatat ce s-a petrecut în ultima perioadă în familia sa. Actriţa a ţinut să menţioneze că în sfârşit i s-a îndeplinit dorinţa soţului său, de a petrece mai mult timp alături de copii şi de ea. Însă, cu toate acestea, vedeta şi-a dedicat o parte din timp şi unor lucruri administrative.

În timp ce soțul ei și-a îndeplinit dorința de a petrece mai mult timp alături de ea și de cei doi copii ai lor, se pare că el și-a dedicat o parte din timp unor proiecte personale la care a lucrat.

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Cât despre revenirea lui în fața telespectatorilor, iată ce a spus vedeta. Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucruri administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”, a povestit Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka s-a întors în televiziune

Andreea Ibacka, soţia lui Cabral din anul 2011, a decis să se reîntoarcă în televiziune. Aceasta lucrează la o serie de proiecte. Mai mult decât atât, actriţa afirma că este norocoasă că primeşte ajutor din partea mamei, dar şi a soacrei sale.

Vedetă a mărturisit că ea s-a întors deja în televiziune și își dedică timpul proiectelor pe care le are.

„M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum. Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%. Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește”, a mai spus vedeta.

Cabral Ibacka s-a retras din televiziune pentru o perioadă de timp pentru a fi în compania familiei. Nu se știe exact când va reveni pe micile ecrane cel mai iubit prezentator.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite