miercuri, 22 martie, 2023

Mihai Bendeac s-ar înscrie în PSD: Simt tot mai mult nevoia

Publicat:

Cunoscutul actor Mihai Bendeac a postat un mesaj pe o pagină de socializare care i-a făcut pe fani să râdă în hohote. Nici mai mult, nici mai puțin, Mihai Bendeac a declarat că simte nevoia să… voteze cu PSD și să se înscrie în formațiunea politică. Actorul a făcut aluzie la faptul că îmbătrânește.

Recent, Mihai Bendeac a mai fost în centrul atenției după ce a declarat faptul că a ajuns dependent de pastilele pentru somn și că obișnuia frecvent să se drogheze și alcool în cantități considerabile.

Mihai Bendeac ar vota cu PSD și s-ar înscrie în formațiunea politică

Celebrul actor Mihai Bendeac a fost protagonistul unor declarații care i-a făcut pe fani să rămână încremeniți. Concret, Mihai Bendeac le-a declarat acestora că din cauza înaintării în vârstă simte nevoia să voteze cu PSD. Mesajul a fost unul ironic, în stilul care îl caracterizează și care i-a adus milioane de fani. Bendeac a subliniat faptul că se apropie momentul în care va face 40 de ani și că îi e frică de bătrânețe. Acesta a punctat faptul că este un ”daddy” dar nu dorește să fie un ”sugar-daddy”, făcând aluzie, cel mai probabil, la Liviu Dragnea, cunoscut pentu relațiile cu femei mult mai tinere. În continuarea postării, actorul povestește ce înseamnă pentru ale vârsta a doua. Drept exemplu, le-a declarat fanilor că îşi ia în fiecare dimineață o revistă și că simte că vrea să voteze și să se înscrie în PSD:

”M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula Aş, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai… Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac, într-un video postat pe contul său de Facebook, conform 3dots.ro.

Reacțiile internauților au fost imediate. Majoritatea dintre ei au ”gustat” gluma făcută de actor spunând că sunt alături de el și că îl vor vota dacă va intenționa vreodată să candideze.

Mihai Bendeac, probleme cu drogurile și pastilele pentru dormit

Actorul Mihai Bendeac a plecat recent de la Iumor după ce a intrat în conflict cu echipa de producție. Lucrurile sunt departe de a fi rezolvate din considerentul că, cel mai probabil, vor exista anumite proces. În altă ordine de idei, actorul a dezvăluit faptul că are probleme mari în ceea ce privește consumul de pastile pentru dormit dar și că obișnuia să consume droguri și să ingereze cantități considerabile de alcool.

Actorul le-a mai spus fanilor că era de nerecunoscut pentru că avea zile în care își făcea nevoile în sticlele de lângă pat pentru că se afla în incapacitatea de a se mai ridica.

Tot în spaţiul public, o altă vedetă a recunoscut că are o dependență. Ioana Ginghină a mărturisit că este dependentă de telefonul mobil, petrecând chiar și 10 ore alături de device. Vedeta le-a mai mărturisit fanilor că, cu toate că încă nu este recunoscută ca fiind o boală psihică, dependența de telefon poate avea efecte negative.

În încheiere nu ne mai rămâne decât să vedem dacă Mihai Bendeac se va înscrie în PSD. În fond, cine nu l-ar vota pe Bendeac?!

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite