joi, 23 mai, 2024

Motivul pentru care Kate Kate Middleton s-a certat cu Meghan Markle. „Am găsit-o pe Meg pe podea. Plângea”

Dezvăluiri scandaloase în cartea Prințului Harry, și anume motivul pentru care Kate Middleton s-a certat cu Meghan Markle. Totul s-a întâmplat înainte de nunta acestora și ar fi avut legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare ale lui Meghan. În plus, divergențele dintre cele două au continuat multă vreme după aceea.

Dezvăluirile Prințului Harry nu încetează să uimească pe toți cei care au citit cartea sa. Unul dintre pasajele care pot stârni mari probleme în familia regală este cel în care el povestește despre cearta dintre Meghan Markle și Kate Middleton, chiar înainte de nuntă. Au existat tensiuni majore între cele două ducese iar finalul nu a fost deloc unul fericit.

Motivul pentru care Kate Kate Middleton s-a certat cu Meghan Markle

Deși au existat multe speculații pe acest subiect, Prințul Harry a decis să facă lumină și a povestit cu detalii ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte d enuntă între soția și cumnata sa. Prima mare ceartă dintre Meghan şi Kate pare să fi fost de la croiala rochiilor pentru domnişoarele de onoare, pe motiv că acestea nu se potriveau cu Charlotte (fiica pe care Kate o are cu Prinţul moştenitor William).

Kate i-ar fi solicitat chiar cu patru zile înainte de nuntă lui Meghan să schimbe multe detalii, iar ea a refuzat, mai ales că era foarte stresată în acea perioadă din cauza scandalurilor iscate în presă de dezvăluirile făcute de tatăl său.

„La scurtă vreme de la această conversaţie, am ajuns acasă şi am găsit-o pe Meg pe podea. Plângea. (…) Emoţiile erau la cote maxime”, povesteşte Prințul Harry.

Tot el spune că la acea vreme nu şi-a dat seama cât de profunde sunt divergenţele, căci Kate a venit a doua zi cu un buchet de flori la Meghan şi şi-a cerut iertare…

Divergențele au continuat și după nuntă

La un moment dat, Meghan Markle i-ar fi spus cumnatei sale că suferă de „creierul de bebeluş”, expresie folosită de americani pentru a desemna anumite tulburări emoţionale pe care le au femeile după ce nasc.

Aceasta a fost extrem de afectată din cauza asta, aşa că soţia Prinţului William i-a reproşat, arătând cu degetul în semn de ia aminte: „Nu eram suficient de apropiate să vorbim despre hormonii mei. E nepoliticos, aşa ceva nu se face”. „Te rog frumos să nu mă mai ameninţi”, i-ar fi răspuns Meghan Markle.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite