O femeie a sărit de la balcon după o ceartă cu soțul. Iată cum a fost găsită

O femeie din Sibiu a încercat să scape de soțul ei. A sărit de la balcon, de la etajul al treilea, dar s-a blocat în sârmele pentru rufe de la etajul inferior.

Femeia a fost salvată de pompieri, după ce a sărit de la etajul al treilea al unui bloc. Din fericire, a rămas prinsă în sârmele pentru rufe, scăpând cu viață. A fost transportată la spital cu o ușoară hipotermie și cu un traumatism cranio-cerebral, fiind conștientă pe tot parcursul investigațiilor.

Iată cum s-a petrecut totul.

O femeie a sărit de la balcon după o ceartă cu soțul. Ce s-a întâmplat, de fapt

O femeie din Avrig, județul Sibiu, în vârstă de 22 de ani, a ieșit în exteriorul balconului de la apartamentul său, situat la etajul al treilea, pentru a evada din conflictul izbucnit între ea și soțul acesteia. A putut fi salvată de pompieri, deoarece s-a blocat în sârmele de la etajul inferior. Apoi, a fost transportată la spital, iar polițiștii fac cercetări în acest caz.

În aplanarea unei stări conflictuale între cei doi soți din orașul Avrig au intervenit polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig şi un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Avrig, conform informațiilor oferite de Poliția Județeană Sibiu.

Autorităție au transmis că femeia de 22 de ani a încercat să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare. Și, pentru că femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul 2, la faţa locului a fost solicitată intervenția pompierilor şi a unui echipaj medical din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între cei doi soţi ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare. Întrucât femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul 2, la faţa locului a fost solicitată intervenția pompierilor şi a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

o mașină de pompieri în misiune
Autorităție au transmis că femeia de 22 de ani a încercat să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare.

Care este starea femeii și ce măsuri vor fi luate în acest caz

După ce s-a aruncat de la balcon, femeia s-a blocat în sârmele pentru rufe. A fost apoi salvată de pompieri și încredințată echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, a fost transportată la UPU Sibiu. A fost conștientă pe tot parcursul investigațiilor, având o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral. În ceea ce îl privește pe soțul acesteia, el a fost găsit în apartamentul în care domiciliază cei doi.

În vederea stabilirii situației de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecință, polițiștii continuă cercetările.

Sursa foto: oradesibiu.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite