Alina Sorescu, devastată de durere. Ce i-a făcut fostul soț este greu de imaginat

Alina Sorescu este devastată de durere. Celebra cântăreață a divorțat de soțul ei, Alexandru Ciucu, dar lupta pentru custodia fetițelor este departe de a se termina. Artista a obținut în primă instanță custodia celor două fete, dar ulterior judecătorii au decis să acorde custodie comună, așa că foștii soți trebuie să petreacă timp în egală măsură cu copiii. Recent, Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi la o emisiune tv și a oferit detalii dureroase despre viața sa după mariajul eșuat. Ce i-a făcut fostul soț este greu de imaginat.

Alina Sorescu, devastată de durere

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de celebritate, vedeta ascunde multe suferințe. Aceasta a divorțat de soțul ei, Alexandru Ciucu, însă despărțirea a fost una scandaloasă. Deși Alina Sorescu își dorea să rămână în relații bune cu fostul soț de dragul copiilor, se pare că acest lucru nu a fost posibil.

Mai mult, vedeta suferă enorm în perioadele în care fiicele sale sunt luate de tatăl lor. Artista a dezvăluit că Raisa și Carolina se despart de ea plângând, iar scenele sunt greu de privit. Invitată la o emisiune tv, Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi și a vorbit despre suferințele sale din această perioadă.

,,Cred că a văzut toată lumea când am plâns ultima oară. E o perioadă delicată în viața mea și plâng evident… când plâng fetițele, plâng și eu. (…) Nu vorbim aici despre relația cu fostul soț, ci despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi este și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge…”, a declarat artista.

Alina Sorescu evită să vorbească depsre fostul soț și se dedică fiicelor sale de care este tare mândră. Cântăreața nu neglijează planul profesional și este pregătită să surprindă publicul ca de fiecare dată.

O altă artistă care s-a despărțit de tatăl fiicei sale este Sore Mihalache. Aceasta a rămas în relații bune cu fostul partener de viață de dragul copilului.

Ce planuri de viitor are frumoasa artistă

Alina Sorescu trece de ceva vreme prin momente extrem de grele. Divorțul de Alexandru Ciucu nu a fost nici pe departe unul discret, iar vedeta suferă enorm pentru că nu a obținut custodia exclusivă a celor două fetițe. Pâna la decizia definitivă, Alina Sorescu trebuie să împartă cu fostul soț timpul petrecut cu fetele lor. Instanța a decis ca micuțele Raisa și Carolina să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. Cântăreața este nemulțumită de faptul că fetele suferă și sunt bulversate de programul haotic.

Artista a mărturisit că îi este greu să stea departe de copiii săi și încearcă pe cât posibil să fie puternică. Vedeta se implică în această perioadă în multe proiecte caritabile pentru a ajuta alte mame.

,,În perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimente caritabile. Am un concert caritabil pe care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă. Numai o mamă poate să înțeleagă suferința unei alte mame și voi cânta pentru a lupta să strângem fonduri pentru bebelușii născuți prematur, internați la spitalul Marie Curie.”, a precizat celebra cântăreață.

Alina Sorescu trece prin momente extrem de grele după divorțul de Alexandru Ciucu. Artista și fostul soț se luptă pntru a obține custodia celor două fetițe, iar conflictul este departe de a se termina. Alina Sorescu se dedică în prezent micuțelor Raisa și Carolina și încearcă pe cât posibil să își păstreze optimismul și energia debordantă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite