miercuri, 22 martie, 2023

Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste divorțul dureros. ,,A fost complicat din punct de vedere personal…”

Publicat:

Multă lume este dornică să afle cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste divorțul dureros. Frumoasa artistă s-a despărțit de fostul soț, Alexandru Ciucu, după 12 ani de căsnicie, iar vestea separării celor doi a șocat publicul. Cântăreața a încercat să fie discretă și a evitat să dezvăluie adevăratele motive care au dus la destrămarea căsniciei. Vedeta și-a revenit spectaculos după divorț și în prezent se dedică celor două fete ale sale. Iată ce spune Alina Sorescu despre suferințele din viața privată.

Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste divorțul dureros

Alina Sorescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Cântăreața se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 36 de ani și face furori când se afișează în lumina reflectoarelor.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Alina Sorescu a avut parte de multe momente grele în viața privată. Aceasta a divorțat de Alexandru Ciucu și s-a luptat o perioadă lungă de timp pentru custodia celor două fetițe. Artista a trecut cu greu peste separarea definititvă de soțul ei, însă în prezent își asumă rolul de mamă singură și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă. Recent, cântăreața a vorbit despre divorțul dureros, dezvăluind care sunt planurile sale de viitor. Vedeta a precizat că are o relație foarte bună cu copiii săi de care este tare mândră.

„Încerc să fiu un om echilibrat, care, tocmai, să transmită lucruri bune, că până la urmă, persoanele publice au această menire, să transmită celor care îi urmăresc lucruri bune. Fără să vrei, oamenii care te urmăresc te iau drept model și e frumos, mai ales în cazul meu pentru că lucrez cu copii. (…)

Anul 2022 a fost complicat din punct de vedere personal pentru mine, dar așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu am regrete. Îmi doresc ca în 2023 să se așeze toate lucrurile și să îmi găsesc liniștea și din punctul ăsta de vedere.”, a declarat artista.

Alina Sorescu și-a revenit spectaculos după divorț și se menține tânără. Cântăreața se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri la evenimentele mondene. O altă vedetă care a trecut peste mariajul eșuat și s-a reinventat pe plan personal și profesional este Diana Bișinicu. Aceasta se bucură de succes în afaceri, însă nu neglijează cariera artistică.

Ce spune vedeta despre provocările din viața privată

Alina Sorescu a rămas marcată de mariajul eșuat însă și-a păstrat energia debordantă și optimismul de dragul fiicelor sale. Artista încearcă să își țină cele două fete cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Celebra cântăreață și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre cel mai greu capitol din viața sa, divorțul de Alexandru Ciucu. Artista este încrezătoare că timpul o va ajuta să se vindece.

„Sunt un om tolerant, un om care are multă răbdare. Răbdare născută și antrenată. Las de la mine, dau timp celorlalți. Uneori e bine, uneori nu e bine. Timpul mi-a arătat că nu a fost bine să fac așa, dar pentru mine răbdarea e un atu. Am răbdare ca lucrurile să se așeze. Cred că timpul le rezolvă pe toate. (…) Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum.”, a precizat vedeta.

Alina Sorescu a trecut printr-un divorț scandalos, dar în prezent se dedică celor două fete ale sale și carierei artistice. Îndrăgita cântăreața reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se declară o mămică împlinită.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite