O femeie și-a înjunghiat mama pentru că nu o lăsa să bea alcool! Bătrâna a sfârșit cu un cuțit înfipt în piept

O femeie și-a înjunghiat mama, pentru că aceasta nu ar fi lăsat-o să consume băuturi alcoolice. Crima a fost comisă în comuna Tăuții de Sus, din județul Maramureș. O femeie de 55 de ani și-a omorât mama de 80 de ani cu sânge rece, după care a fugit în pădurea din spatele casei. Polițiștii au găsit-o însă, la scurt timp, iar acum, este internată la spitalul de psihiatrie.

O femeie și-a înjunghiat mama: Nu o lăsa să bea alcool!

O crimă oribilă a avut loc pe 19 martie 2023, în comuna Tăuții de Sus, din județul Maramureș, unde o femeie și-a ucis mama cu un cuțit, după a fugit direct în pădure. Aceasta a fost totuși descoperită de localnici, care au remarcat comportamentul ciudat. Femeia ieșise recent dintr-un spital de Psihiatrie și era cunoscută pentru problemele pe care le avea cu alcoolul, dar și pentru certurile repetate cu mama ei în vârstă de 80 de ani.

În urmă cu doar o săptămână, femeia care și-a ucis mama a fost externată de la psihiatrie, iar acum locuia cu victima în aceeași curte. Cele două femei se certau frecvent, același lucru întâmplându-se și în dimineața comiterii crimei. Într-un moment de furie, femeia și-a înjunghiat mortal mama.

„Bătrâna stătea împreună cu fiica ei. Fata era alcoolică și avea probleme cu capul! Știu că au dus-o «la nebuni» de mai multe ori în ultimul timp. Am auzit că și-a omorât-o. Mi-a spus o vecină, care a trecut pe drum, că i-a spus nepotul bătrânii. La ce scandaluri erau între cele două, mă mir că nu s-a întâmplat mai de mult grozăvia!“, a povestit o vecină a celor două femei.

Și-a ucis mama, apoi a fugit în pădurea din spatele casei

După ce și-a ucis mama cu un cuțit, femeia a fugit în pădurea din spatele casei. Înainte de apleca, femeia i-ar fi povestit unui vecin fapta pe care a comis-o. Bărbatul a sunat imediat la numărul unic de urgență 112 și a alertat poliția.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuțit în zona pieptului. Ulterior, a fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei, o femeie de 55 de ani. Criminaliștii susțin că femeia a fugit în pădure deoarece între episoadele psihotice există și momente de luciditate, iar atunci oamenii încearcă să scape de consecințele gesturilor lor.

„Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului”, a informat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Femeia a fost prinsă la scurt timp după crimă şi dusă la audieri, iar procurorul a propus internarea ei la secția de psihiatrie adulți a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, unde medicii urmează să stabilească dacă a avut discernământ sau nu în momentul comiterii faptei.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate motivul tragediei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Dacă va fi găsită vinovată, femeia care și-a înjunghiat mama pentru că nu o lăsa să bea alcool riscă să își petreacă restul vieții în spatele gratiilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite