vineri, 14 iunie, 2024

Gigi Becali, impresionat de prestația lui Ștefan Târnovanu la Sepsi – FCSB: „O să fie o mare afacere”

Gigi Becali a fost puternic impresionat de prestația lui Ștefan Târnovanu din cadrul meciului dintre Sepsi și FCSB, care s-a finalizat cu scorul 1-2. Finanțatorul FCSB l-a lăudat pe jucător într-o conferință susținută la palatul din Aleea Alexandru.

Pe terenul lui Sepsi, FCSB a câștigat cu 2-1, apropiindu-se la doar trei puncte de liderul Farul. Scorul a fost deschis repede de gazde, însă FCSB, prin intermediul lui Compagno și a lui Coman, a stabilit scorul final încă din minutul 19. De precizat este că au existat câteva ocazii ratate atât de gazde, cât și de oaspeți.

Gigi Becali, impresionat de prestația lui Ștefan Târnovanu la Sepsi – FCSB: „Cât e de înalt, are 2 metri, bă parcă e păianjen”

După Sepsi – FCSB 1-2, Gigi Becali a rămas uimit de prestația lui Ștefan Târnovanu. Patronul FCSB l-a lăudat pe jucător pentru ceea ce a făcut la meciul care a avut loc la Sfântu Gheorghe. Acesta a fost mișcat de intervenția la o minge care a venit pe joc și la care Târnovanu a reacționat cu rapiditate.

Tocmai din acest motiv, Gigi Becali consideră că va face o afacere cu Târnovanu.

„Cel mai bun de aseară a fost Târnovanu. Cât e de înalt, are 2 metri, bă parcă e păianjen. Nu am văzut în viața mea așa ceva. Ăla când s-a întins acolo la bară, ăla trebuia să fie gol. Adică a mai scos și altele așa, de sus. Bă, dar aia la bară acolo cât e de înalt.

Este păianjen, nu poți să îi dai gol. Nu ai cum să îi dai gol lui Târnovanu. S-ar putea să fie o mare afacere, o să vedem. Voi să știți un lucru, e greu să poți să faci fotbal în România. Acum dimineață m-au sunat iar, domne iar mai trebuie un milion să finanțăm echipa.”, a declarat Gigi Becali, finanțator FCSB.

De asemenea, finanțatorul FCSB a adăugat că nu mai vrea să piardă bani în fotbal. În cadrul conferinței de presă susținută la palatul din Aleea Alexandru, Gigi Becali a declarat că el nu mai are nevoie de publicitate, de imagine, fiindcă are destulă.

„Lumea trebuie să înțeleagă un lucru. Pentru ce un om să-i dea pe banii lui și să îi piardă. Că oricum eu nu mai am nevoie, nu mă mai interesează publicitate, imagine. Slavă deșartă. Pentru ce să dau banii? În Anglia oamenii câștigă bani”, a declarat Gigi Becali în conferința de presă.

Cine este Ștefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu, în vârstă de 22 de ani, și-a făcut debutul în luna noiembrie pentru naționala României, în amicalul câștigat în fața Moldovei (scorul a fost de 5-0). În prezent, este evaluat de Transfermarkt.de la 1,5 milioane de euro, cota acestuia fiind în continuă creștere.

Ștefan Târnovanu a fost adus în 2020 de la Poli Iași și a devenit portar la FCSB, echipă finanțată de Gigi Becali.

După o gafă comisă de Andrei Vlad la o înfrângere cu FC Argeș în play-off, Ștefan Târnovanu a devenit titular la FCSB la finalul sezonului trecut. În sezonul în curs de SuperLiga, acesta a lipsit în doar 3 dintre cele 32 de meciuri disputate de FCSB.

Important de menționat este că Ștefan Târnovanu a fost titular în preliminariile și grupele Conference League.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite