vineri, 14 iunie, 2024

O tânără de 28 de ani a vrut să slăbească, dar a avut parte de un sfârșit tragic. Ce au descoperit medicii după ce femeia a ajuns pe masa de operație

O tânără de 28 de ani a vrut să slăbească, dar a avut parte de un sfârșit tragic. Aceasta s-a stins în timpul unei intervenții chirugicale care presupunea montarea unui inel gastric, iar familia este în stare de șoc. Iată ce au descoperit medicii după ce femeia a ajuns pe masa de operație.

O tânără de 28 de ani a vrut să slăbească, dar a avut parte de un sfârșit tragic

Shannon Bowe, în vârstă de 28 de ani, din Marea Britanie, a avut parte de o moarte fulgerătoare. Tânăra luase decizia de a-și monta un inel gastric pentru a slăbi și a avea o viață mai bună. Aceasta lupta de multă vreme cu kilogramele în plus și spera că își va schimba complet viața după intervenția chirugicală. Se pare că destinul a avut alte planuri cu Shannon Bowe.

Femeia s-a stins pe masa de operație la un spital din Turcia, iar familia este în stare de șoc. Un apropiat al tinerei a vorbit despre tragicul eveniment care i-a lăsat fără cuvinte.

„Toată lumea este total devastată. Shannon era unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am cunoscut; era genul care ar fi făcut orice pentru oricine, îţi oferea în orice moment o mână de ajutor. Şi era sufletul oricărei petreceri. E pur şi simplut trist. Aceste operaţii sunt, evident, riscante, dar este atât de rar să auzi asta încât să crezi că ţi s-ar putea întâmpla.

Tuturor le e foarte greu să accepte că nu mai e printre noi. Nu avea nicio asigurare de călătorie, iar familia ei va trebui acum să plătească mii de lire pentru a o aduce înapoi acasă. E ultimul lucru pentru care aceştia ar trebui să-şi facă acum griji.”, a declarat o rudă a tinerei decedate.

Familia este copleșită de durere, mai ales că operația ar fi trebuit să fie cu succes. O altă tânără pe nume Coral Sanchez a trecut prin momente grele din cauza bolii pe care o are încă din adolescență. Aceasta suferă de sindromul ovarelor polichistice, o afecțiune care îi provoacă hirsutismul, ce se manifestă prin creșterea excesivă a părului, mai ales pe față. Femeia cu barbă a fost mulți ani ținta răutăților celor din jur însă a decis să nu mai folosească aparatul de ras și să accepte boala pe care o are.

Ce mesaj a transmis iubitul femeii

Vestea că Shannon Bowe și-a pierdut viața în urma unei operații de montare a unui inel gastric a șocat o întreagă comunitate. Tânăra și-a dorit foarte mult să slăbească și să facă o schimbare radicală, dar nimic nu a prevestit tragedia care a urmat. Familia este în stare de șoc, iar iubitul femeii a transmis un mesaj emoționant celei cu care voia să se căsătorească.

„Dormi îngerul meu, te voi iubi pentru totdeauna.”, a transmis cu multă durere bărbtul.

Prietenii tinerei au postat mesaje de adio pe paginile de socializare, dorind să-i aducă lui Shannon Bowe un ultim omagiu.

„Inima mea este atât de tristă, Shannon. Ai fost unul dintre cele mai pure și mai amabile suflete pe care le-am întâlnit vreodată! Atât de recunoscător sunt pentru amintirile cu tine.”, „Odihnește-te în pace fată frumoasă. O să-mi fie dor de tine.”, „Fără cuvinte, sunt absolut devastat. Viața este atât de crudă. Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre Shannon Bowe.”, „Odihnește-te în pace Shannon Bowe. Îngerii fie cu tine.”, au fost câteva dintre mesajele transmise de prietenii tinerei.

Shannon Bowe, o tânără în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie, a avut parte de o moarte fulgerătoare. Aceasta a decis să slăbească și să treacă printr-o operație de montare a unui inel gastric, însă inima i-a cedat pe masa de operație. Familia se află în stare de șoc și nu poate accepta că visul fiicei lor s-a transformat într-o tragedie.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite