Drama pe care o trăiește femeia cu barbă. Cum a reacționat soțul când tânăra a decis să nu mai folosească aparatul de ras

Multă lume este dornică să afle drama pe care o trăiește femeia cu barbă. Coral Sanchez se luptă cu părul facial de la vârsta de 9 ani și a avut parte de reacții dure din partea celor din jur. Aceasta a luat de curând o decizie surprinzătoare și nu mai dorește să se bărbierească. Coral Sanchez suferă de o boală rară care declanșează creșterea excesivă a părului pe tot corpul, mai ales pe față. Iată cum a reacționat soțul când tânăra a decis să nu mai folosească aparatul de ras.

Drama pe care o trăiește femeia cu barbă

Coral Sanchez este o tânără în vârstă de 29 de ani care se luptă de ceva timp cu o boală rară ce o face să arate diferit. Femeia cu barbă a avut ani buni un adevărat ritual. Aceasta era nevoită să se bărbierească în fiecare dimineață și seară și să ascundă de cei din jur drama pe care o trăia.

Treptat, femeia a acceptat boala cu care se confruntă, dar și faptul că arată diferit. Coral Sanchez are parte în prezent de susținerea soțului ei, care îi face complimente zilnic și o ajută să scape de atacurile de panică.

,,Mă bărbieream în fiecare dimineață când mă trezeam, și până la ora 14:00 după-amiaza îmi creștea barbă pe față. Îmi puneam straturi de fond de ten cu acoperire totală. Mi-a luat foarte mult timp să-mi accept cu adevărat creșterea părului. Acum mă uit în oglindă, zâmbesc și mă simt cu adevărat frumoasă.”, a declarat femeia cu barbă.

Femeia a postat recent un video pe rețelele de socializare lăsând la vedere chipul său, dar și barba neobișnuită pe care nu dorește să o mai înlăture. Apariția tinerei a stârnit un val de reacții în mediul online, însă Coral Sanchez este decisă să nu mai țină cont de criticile celor din jur.

Cu ce boală gravă se confruntă tânăra

Coral Sanchez suferă de sindromul ovarelor polichistice, o afecțiune care îi provoacă hirsutismul, ce se manifestă prin creșterea excesivă a părului pe tot corpul, mai ales pe față. Femeia a vorbit despre marile sale suferințe prin care a trecut încă din copilărie, dezvăluind cum a reacționat soțul ei atunci când i-a spus că nu vrea să mai folosească aparatul de ras.

„Cu cât înaintam în vârstă, cu atât era mai greu să ascund creșterea părului. Oamenii se holbau, dar nu spuneau nimic. „Mi s-a părut firesc să îi spun. El (soțul) a spus ,,nu mă deranjează. Ești frumoasă și corpul tău face asta în mod natural.” El tot îmi zicea ,,de ce nu-l lași să crească?”

A fost șocant să-mi văd fața și faptul că încă mă puteam simți feminină. Am fost foarte surprinsă de cât de mult mi-a plăcut. Am simțit că se potrivește pe fața mea. Partenerului meu îi place să își treacă degetele prin ea. Îmi admiră barba.(…) Mă simt cu adevărat frumoasă.”, a mărturisit aceasta.

Coral Sanchez a renunțat la obiceiul zilnic de a se bărbieri și își asumă înfățișarea neobișnuită pe care o are din cauza unei boli rare. Femeia este susținută de soțul ei, care a precizat că nu este deranjat de faptul că partenera sa a renunțat să își mai îndepărteze părul facial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite