marți, 19 martie, 2024

Trei fete s-au tăiat pe brațe cu lama unei ascuțitori! A fost o provocare văzută pe TikTok şi Instagram!

Trei fete s-au tăiat pe brațe cu lama unei ascuțitori, pentru că așa au văzut într-o provocare pe TikTok şi Instagram. Fetele erau eleve în clasa a VI=a, la o școală gimnazială din Giurgiu. Minorele au ajuns la cabinetul medical al școlii, după ce s-au tăiat pe brațe cu lama unei ascuțitori.

Trei fete s-au tăiat pe brațe cu lama unei ascuțitori!

Cele trei fete de clasa a VI-a, de la o școală gimnazială din Giurgiu, au povestit că au ales să se taie pe brațe cu lama unei ascuțitori deoarece așa au văzut în mai multe filmulețe pe TikTok și Instagram. Rănile pe care și le-au provocat cele trei fete au fost superficiale, astfel că ele nu au fost nevoite să lipsească de la școală, revenind la cursuri în aceeași zi.

Incidentul pe 29 martie 2023, în timpul unei pauze, în timp ce elevele se aflau în clasă.

Reprezentanții școlii au spus că la început au fost anunțați că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuțitoare. Fetele s-au tăiat cu lama unei ascuțitori, iar în momentul în care a început să le doară mâna și au văzut că le curge puțin sânge, două dintre fete s-au speriat și s-au dus la cabinetul medical.

În momentul în care le-a văzut pe fete și a aflat ce au făcut, personalul de la cabinetul medical i-a chemat pe reprezentații școlii. Acetora li s-a comunicat că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuțitoare.

După ce s-a făcut o mică anchetă în clasă, s-a aflat că de fapt au fost trei eleve din clasa a VI-a care au făcut provocarea văzută pe TikTok şi Instagram.

În momentul în care au fost întrebate de profesori de ce au recurs la acest gest, elevele au precizat s-au inspirat din mai multe filmulețe pe care le-au văzut pe Instagram și pe TikTok și unde exista această provocare.

Geta Stănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, a menționat că rănile pe care și le-au provocat fetele sunt superficiale, iar după ce au primiri îngrijiri la cabinetul medical al școlii ele s-au întors la ore.

„Conducerea școlii a anunțat părinții, dar și Biroul de siguranță școlară din cadrul Poliției. Unitatea de învățământ are consilier școlar, iar activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată”, a menționat Geta Stănescu.

O fetiță de 12 ani a murit în urma unei provocări de pe TikTok

O fetiță, în vârstă de 12 ani, din Argentina, a murit după ce a acceptat o provocare de pe TikTok. Este vorba despre „provocarea de sufocare“.

„Suntem devastați deoarece a fost o fetiță foarte iubită“, a spus mătușa fetiței, Laura Luque.

Tragedia s-a întâmplat pe 13 ianuarie 2023, în orășelul Capitan Bermudez, din provincia argentiniană Santa Fe.

Milagros Soto a fost descoperita moarta în casa după ce a participat la „provocarea de sufocare“, de pe TikTok. Micuță a fost găsită atârnând de un lat improvizat, conform politiei locale.

Provocarea de pe TikTok este una dintre cele mai periculoase și fatale de pe rețeaua de socializare, prin care se încurajează utilizatorii să se asfixieze până la moarte.

Acum ,din fericire, cele trei fete care s-au tăiat pe brațe cu lama unei ascuțitori, au scăpat doar cu niște răni minore, după ce au urmat o provocare de pe TikTok şi Instagram.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite