vineri, 12 aprilie, 2024

Petre Daea a adormit în direct la o emisiune TV. Ministrul Agriculturii sforăia în timp ce moderatoarea îi adresa întrebări la telefon – VIDEO

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a adormit în direct la un post de televiziune în timpul unei intervenţii telefonice. Moderatoarea de la Antena 3 discuta cu politicianul român despre soarta fermierilor.

Înregistrarea a ajuns virală în spaţiul virtual, iar internauţii au publicat zeci de comentarii care au stârnit sute de reacţii.

Ministrul Petre Daea a adormit în direct, în timpul unei intervenţii telefonice

Vineri, 13 ianuarie 2023, ministrul Petre Daea a fost sunat de o realizatoare TV pentru a i se adresă o serie de întrebări cu privire la soarta fermierilor din România care sunt ameninţaţi de faliment. Când moderatoarea Antena 3 îl interpela ce părere are despre preţurile scăzute ale cerealelor din Ucraina, la capătul celălalt al firului se auzea un sforăit. Se pare că ministrul Agriculturii ar fi adormit în direct, respiraţia sa fiind similară ca cea a unei persoane care doarme.

„Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura”, a spus prezentatoarea după câteva secunde de nedumerire.

Secvența s-a viralizat extrem de rapid, după ce a fost publicată pe pe contul de TikTok @bramburas.

@bramburas #fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ original sound – Ionuț Sârbu

Prima reacţie a lui Petre Daea, după ce a ajuns viral

Ministrul Petre Daea a avut o primă reacţie după ce a ajuns viral pe internet. La scurt timp după intervenţia să în direct, ministrul Agriculturii a încercat să lămurească că nu a adormit şi sforăitul nu era de la el.

„Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama. Cum să sforăi, domne? Eu nu dorm nici noaptea. Eu nu dorm nici noaptea, cum să sforăi în amiaza mare?”, a declarat Petre Daea, pentru Libertatea.

Jurnalista Mădălina Mihalache care se afla în studio a explicat în detaliu ca nu a fost sunata o altă persoană, ci la telefon era chiar ministrul Petre Daea.

„Da, la telefon era ministrul Agriculturii, Petre Daea. S-a întâmplat ieri, 13 ianuarie. Nu am sunat pe altcineva şi nici n-a luat pe cineva somnul în regie, așa cum a declarat ministrul Agriculturii. Nu a așteptat mai mult de două minute din momentul în care a fost sunat de producător şi până a fost introdus, efectiv, în direct.

Momentul putea fi mult mai penibil / comic, dacă Gina nu reușea să aibă o stăpânire de sine fără margini. Pe care eu n-am avut-o. Pe teren te confrunți cu N situații, dar momentul ăsta întrece orice de până acum. Da, râd şi acum. O să râd şi peste ani”, a transmis jurnalista Madalina Mihalache, pentru sursa citată.

Ce spune Petre Daea despre problema fermierilor români

În urmă cu două săptămâni, politicianul Petre Daea a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde explica pas cu pas ceea ce a făcut pentru a ajuta fermierii români. Ministrul Agriculturii susţine că a anul 2022 a fost dificil, cu secetă pedologică şi preţuri la inputuri „greu de stăpânit”.

„Nu am promis, dar am făcut tot ce trebuia! Un an dificil, extrem de complicat, cu multe provocări, în care seceta pedologică a pus stăpânire pe întreaga ţară, cu preţuri la inputuri greu de stăpânit. De multe ori fără weekend şi sărbători, printr-o muncă asiduă, zi de zi, uneori şi noaptea, s-a reuşit: acordarea libertăţii către fermieri să-şi valorifice culturile afectate de secetă pedologică în scopul obţinerii furajelor, fără să piardă subvenţia; obţinerea derogării de la CE cu privire la perioada de retenţie în sectorul zootehnic, ajutor atât de necesar sectorului greu încercat în acest an; primirea acceptului Comisiei de a acorda subvenţia în avans în cuantum de 70-85%”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Astfel, nu este 100% sigur dacă Petre Daea a adormit în direct sau nu! Însă, până la un verdict oficial, cetățenii s-au amuzat copios, publicând zeci de comentarii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite