luni, 15 aprilie, 2024

Un campion mondial și-a confundat iubita cu Messi: Te iubesc, Messi

O întâmplare amuzantă a fost povestită de iubita lui Rodrigo De Paul care a explicat cum a fost confundată cu Messi.

Campion Mondial cu Argentina, jucătorul lui Atletico Madrid a fost protagonistul unui episod care ar fi putut însemna un divorț, dacă numele rostit nu ar fi fost cel a unui jucător celebru.

Campion mondial îşi confundă iubita cu Messi: Te iubesc

Rodrigo De Paul în vârstă de 28 de ani, campion mondial și jucător al lui Atletico Madrid, a fost dat de gol de iubita să, Tini Stoessel, care a explicat faptul că a rămas destul de șocată de eveniment. Ea povestește cum jucătorul a ajuns beat acasă și, în loc să îi spună că o iubește, i-a mărturisit dragostea lui Messi:

”După ce a sărbătorit titlul mondial câștigat de Argentina, a venit acasă beat. A trebuit să am grijă de el ca de un bebeluș pentru că nu voia să se oprească din cântat. Așa că i-am spus că-l iubesc, ca să-l liniștesc. Atunci el mi-a răspuns: `Și eu te iubesc, Messi`. N-am înțeles nimic”, a dezvăluit Tini Stoessel, potrivit tribuna.com.

Jucătorul este poreclit bodyguardul lui Messi pentru că în nenumărate ori i-a luat apărarea starului de la PSG, pe terenul de fotbal, dar și în afara lui. Un alt episod s-a produs în momentul în care campionii mergeau cu autocarul descoperit în Buenos Aires. De Paul, vizibil amețit, s-a ridicat și a început să danseze fiind la un pas să cadă din autocar. În acel moment, Messi i-a făcut semn să se așeze. Ascultător, și cu un respect imens fațăr de Messi, De Paul s-a așezat imediat.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite