miercuri, 17 aprilie, 2024

Profeția lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru alegerile prezidențiale: Ei doi vor fi în turul II pentru că sunt susținuți de americani!

În România, alegerile prezidențiale vor avea loc în 2024, însă deja au apărut primele sondaje și se vehiculează deja potențialii candidați. Profeția lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru alegerile prezidențiale îi dă ca finaliști pe Mircea Geoană și Laura Codruța Kovesi.

Profeția lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru alegerile prezidențiale: Finala Mircea Geoană – Laura Codruța Kovesi

Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu consideră că pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc anul viitor în România, principalii favoriți sunt Mircea Geană și Laura Codruța Kovesi.

Marele avantaj, în viziunea lui Sorin Ovidiu Vîntu, este acela ca atât Mircea Geoană, cât și Laura Codruța Kovesi sunt bine văzuți de oficialii americani. Pentru a putea câștiga, Geoană trebuie să-și rezolve problemele medicale cu care se confruntă.

„Bătălia mare se dă între Mircea Geoană şi Laura Kovesi, ambii susţinuţi de diverse aripi, de diverse forţe oculte din statul american. Domnul Mircea Geaonă, din nefericire, are un osteosarcom, un cancer la cot, la oase. Medicina americană poate că îl poate salva, îl poate ţine în viaţă. Şi atunci poate are şanse să ajungă preşedinte. Dacă nu, Codruţa Kovesi, o catastrofă pentru România. Femeia asta a servit interese străine, a distrus orice centru de putere din România, politic, economic, administrativ, la ordinul şefilor ei de afară, din America“, precizează Sorin Ovidiu Vîntu.

Mircea Geoana
În analiza făcută de Sorin Ovidiu Vîntu la prezidențialele din 2024, acesta lasă de înțeles că un succes al lui Mircea Geoană ar ajuta România

Geoană – omul bun, Kovesi – „catastrofa României“

În analiza făcută de Sorin Ovidiu Vîntu la prezidențialele din 2024, acesta lasă de înțeles că un succes al lui Mircea Geoană, pe care îl cataloghează drept un om extrem de inteligent, ar înseamnă o victorie pentru România, în timp ce victoria Laurei Codruța Kovesi este văzută ca o adevărată catastrofă.

Totuși, Sorin Ovidiu Vîntu susține că fostul candidat la prezidențiale din 2009 nu este un om politic adevărat deoarece ar fi trebuit să demonstreze asta atunci când a fost învins de Traian Băsescu.

„A făcut o vizită în Rusia. Vizită pe care nu a anunţat-o şefilor lui din America. Asta e motivul pentru care a pierdut atunci alegerile, şi americanii au susţinut, dându-i glonţul de argint lui Băsescu. Nu vizita la mine l-a distrus pe Mircea Geoană, ci tâmpenia colosală pe care a făcut-o, să se ducă la ruşi, la Moscova, împins de un cretin de aici din ţară.”, a menționat Sorin Ovidiu Vîntu.

Laura Codruta Kovesi
Laura Codruța Kovesi este văzută de Sorin Ovidiu Vîntu drept o „catastrofă“ pentru România

Cât o privește pe Laura Codruța Kovesi, aceasta este văzută ca un personaj negativ, controla de interese străine, ce a reușit să distrugă orice centru de putere din țara noastră.

„A servit interese străine, a distrus orice centru de putere din România, la ordinul şefilor ei de afară, din America. Aşa a şi fost pusă procuror general. Deci are mari şanse să fie preşedinte, dacă domnul Mircea Geoană nu se însănătoşeşte“, adaugă controversatul om de afaceri.

Profeția lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru alegerile prezidențiale nu este deloc fantasmagorică dacă ținem cont de ultimele sondaje privind alegerile prezidențiale din 2024. Potrivit acestora, Mircea Geoană are șanse mari să câștige în fața Laurei Codruța Kovesi, dacă va fi susținut de PSD.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite