vineri, 14 iunie, 2024

Tatiana Final Boss a pierdut meciul RXF în fața Ruxandrei. A început să plângă pe live

RXF a anunțat incă de acum câteva luni un meci care a fost urmărit de mii de oameni. Vorbim despre lupta dintre Tatiana Final Boss și Ruxandra. Din păcate pentru ”culturistă”, meciul a fost unul extrem de greu pierzând în fața fetei care avea o greutate net inferioară.

În trecut, în gala RXF, a luptat și Kamara. Artistul a luptat pentru Leon, fiul său, care a avut nevoie de o operație destul de costisitoare.

Tatiana Final Boss plânge pe live după meciul RXF pierdut în fața Ruxandrei

Meciul RXF dintre Tatiana Final Boss și Ruxandra a început în forță. La început, cele două influencere și-au împărțit pumni cu nemiluita. Totuși, diferența de gabarit și-a pus amprenta pe Tatiana care a început să obosească. Ruxandra a observat acest lucru și a alergat-o prin cușcă tot meciul pe cea care și-a făcut imagine pe ideea că este ”culturistă” și karatistă.

Nu de puține ori, Tatiana, a fost pusă la pământ de adversară. Pe parcursul meciului, audiența a observat cum Tatiana obosește și își regăsește cu greu condiția. Meciul s-a terminat, iar cele două influencere și-au așteptat liniștite verdictul. Arbitrii au considerat că Ruxandra a fost cea mai bună și au desemnat-o câștigătoarea meciului, spre nemulțumirea Tatianei care a încercat să îi aplice un pumn ”dușmanului”, chiar dacă meciul se terminase și Ruxana dorea să facă un gest sportiv. După meci, Tatiana a apărut pe un live plângând și spunând că și-a dezamăgit părinții:

” M-am bătut pentru sora mea, m-am bătut să îi fac un viitor bun. Nu m-am bătut pentru voi care dați cu hate și atât. M-am bătut pentru sora mea pentru că am fost un copil chinuit. Ea mi-a spus că nu e dezamăgită de mine pentru că am dat ce am putut mai bun, am dat tot din mine. Să-ți iei atâția pumni și să nu cazi, aia înseamnă să fii campion. Nu aia care minte că nu a făcut box, dar ea a făcut. Ăla înseamnă om adevărat. Ăla care a stat în picioare, ăla e cel mai șmecher. Nu a vrut Dumnezeu să câștig, asta a fost soarta. ” a spus Tatiana Final Boss.

Câștigătorul luptei a primit un premiu în bani, dar și o vacanță de 7 zile în Dubai. Lupta a fost transmisă live pe site-ul oficial al organizatorului.

Bogdan Mocanu l-a făcut praf pe Vicenzo, în 20 de secunde

Un alt meci interesant a fost între Bogdan Mocanu și Vicenzo. Cei doi grei au început meciul în forță, iar Bogdan Mocanu i-a aplicat un picior în stomac lui Vicenzo care rezistat cu greu loviturii. Ulterior, Mocanu a început să-l lovească constant pe Vicenzo, doborându-l la pământ. În cele din urmă, Mocanu a executat un procedeu de strangulare, procedeu specific luptelor în cușcă. Vicenzo nu a mai rezistat, rămânând fără aer.

Din aceste considerente, Vicenzo a renunțat, iar Bogdan Mocanu a câștigat destul de ușor lupta. Imediat după luptă, Vicenzo a ținut să îi mulțumească lui Bogdan pentru meciul memorabil:

Îl respect, le mulţumesc tuturor pentru experiența unică din viața mea. Vreau să zic că moldoveanul este moldovean. S-a antrenat mult mai mult decât mine. Îl apreciez și sper că rămânem frați forever. a vorbit Vicenzo

Așadar, Tatiana Final Boss a pierdut în gala RXF în fața Ruxandrei, Bogdan Mocanu a câștigat în fața lui Vicenzo, iar meciul dintre John Băiat Bun și OG a fost departajat de arbitrii care l-au declarat pe OG câștigător.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite