vineri, 14 iunie, 2024

Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor de dragul carierei. ,,Am renunțat la mine…”

Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor de dragul carierei. Vedeta se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului. Prezentatoarea este un model de profesionalism și perseverență pentru colegii ei de breaslă. Iuliana Tudor lucrează în televiziune de mai bine de 20 de ani și are un CV impresionant. Aceasta a lăsat cariera de avocat pentru televiziune și nu regretă alegerea făcută. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor. Iată cum este Iuliana Tudor în ipostaza de mamă și soție.

Ce sacrificii a făcut Iuliana Tudor de dragul carierei

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare din România. Vedeta are o carieră de peste 20 de ani în televiziune și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 45 de ani, Iuliana Tudor se declară o femeie împlinită.

Aceasta este moderatoarea emisiunii „Vedeta populară” la TVR, iar în viața privată se dedică familiei sale de care este tare mândră. Îndrăgita prezentatoare a mărturisit recent că a făcut multe sacrificii pentru a ajunge celebră și că uneori și-a neglijat oamenii dragi de acasă.

„Am renunțat la prieteni, la timp petrecut cu partenerul de viață și cu părinții. Am renunțat la mine. Nu mâncam, nu dormeam, fumam, beam Cola și cafea, doar atât. Dar a fost travaliul necesar pentru cea care sunt astăzi. N-aș sta cu mine! Acesta e un răspuns la care am ajuns spre 40 de ani. Partenerii noștri sunt sacrificați pe acest altar. Nu vrem altceva decât să fie acolo.”, a declarat aceasta.

Deși are studii în Drept și tatăl ei o încuraja mereu să devină magistrat, Iuliana Tudor a renunțat la avocatură de dragul televiziunii. În prezent, vedeta are o carieră impresionantă și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Aceasta are o căsnicie fericită de mulți ani alături de Răzvan Văcăroiu, cu care are un băiat.

Iuliana Tudor și soțul ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Deși au avut parte de multe provocări în mariaj, cei doi nu s-au gândit niciodată la divorț și au depășit împreună momentele dificile. Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Aceștia reușec de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se mândresc cu fiica lor superbă. Monica Davidescu se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa și se consideră o femeie împlinită.

Cum este prezentatoarea în ipostaza de soție și mamă

Iuliana Tudor este extrem de discretă când vine vorba de soțul ei și de copil. Vedeta trăiește de mai bine de 26 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Văcăroiu. Cei doi au împreună un băiat de care sunt tare mândri. Prezentatoarea tv a dezvăluit recent cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

„L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani.”, a precizat aceasta.

Iuliana Tudor a mărturisit și din ce motiv l-a ținut pe fiul ei o perioadă departe de tot ce înseamnă televiziune. În prezent, vedeta are o relație foarte bună cu băiatul ei și este mai fericită ca oricând.

„M-a vindecat de nerăbdare, de impulsivitate. Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor, cu artificiile de acolo, ci așa cum sunt eu, mama lui, Iuliana, și cam atât. L-am ferit multă vreme de ceea ce înseamnă lumea mea publică. Acum înțelege, știe ce fac.”, a mai declarat prezentatoarea tv.

Iuliana Tudor are o carieră impresionantă în televiziune și o familie frumoasă cu care se mândrește. Aceasta se dedică profesiei sale de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de copil.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite