duminică, 3 martie, 2024

Leon, fiul lui Kamara, diagnosticat cu o boală necruţătoare. Motivul real pentru care cântăreţul participă la Survivor 2023

Fiul lui Kamara, Leon, a fost diagnosticat cu o boală grea. Micuţul, în vârstă de 7 ani, a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale de-a lungul vieţii sale.

Cântăreţul trupei Alb – Negru a menţionat ca fiul sau s-a născut absolut normal, însă din cauza unei erori medicale totul a luat o cu totul altă întorsătură.

Cu ce boală se confruntă Leon, fiul lui Kamara

Kamara Ghedi, cunoscut sub numele de scena Kamara, este un cântăreţ roman în vârstă de 46 de ani şi s-a născut la Bucureşti. Celebrul artist are doi copii, o fiică de 22 de ani şi un fiu de 7 ani. A divorţat de cea care i-a dăruit-o pe Stephanie, însă are o relaţie apropiată cu cele două.

Kamara a avut parte de cea mai mare provocare a vieţii lui atunci când s-a născut Leon. Băieţelul a venit pe lume sănătos, însă din cauza unor erori medicale copilul suferă şi în prezent, susţine Kamara.

„Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa. Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil”, a povestit Kamara.

Din păcate, Leon a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, iar de-a lungul timpului a trecut prin foarte multe operaţii.

șapte operații. Ultima a fost în luna septembrie 2021, în Spania. Până la vârsta de 18 ani, Leon mai are de făcut încă 10 operaţii.

De ce participă Kamara la Survivor 2023

Kamara, cunoscut pentru felul lui de a fi şi apreciat pentru piesele sale, a decis să participe la un alt reality show. Artistul s-a înscris la Survivor 2023 pentru a face rost de bani pentru operaţiile fiului său, Leon. Băieţelul lui a trecut până în momentul de faţă prin şapte operaţii. Ultima, cea mai recentă, a fost în luna septembrie a anului 2021, la Barcelona, Spania. Important de menţionat este faptul că până la vârsta de 18 ani, Leon mai are de făcut încă 10 astfel de intervenţii chirurgicale.

Având în vedere problemele de sănătate ale fiului său, operaţiile nu sunt deloc ieftine. Kamara a decis astfel că este absolut necesar să facă rost de cât mai mulţi bani. Cântăreţul spera că va câştiga premiul de 100.000 de euro pentru a-i oferi copilului său o viaţă mai bună şi pentru a se bucura de o copilărie normală.

Precizăm că pe lângă concerte, emisiuni și alte contracte de imagine, cântărețul s-a luptat și în Gala RXF. În cadrul unui interviu, Kamara a recunoscut vehement că singura lui motivație pentru care a fost în stare să accepte o astfel de provocare este sănătatea fiului său.

„Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!”, a declarat Kamara pentru ciao.ro.

Vă aducem aminte că în echipa Faimoşilor alături de Kamara mai sunt Jorge, Vica Blochina, Ionuţ Iftimoaie şi mulţi alţii.

Progrese făcute de Leon, fiul lui Kamara

Leon a demonstrat că este un copil puternic şi îşi doreşte să se facă bine. Micuţul luptă alături de tatăl sau, iar Dumnezeu îl va ajuta ca acest lucru să se întâmple cât mai rapid. Artistul a declarat în repetate rânduri în spaţiul public ca fiul sau face progrese mari, după operaţiile făcute. Leon a încercat să se ridice singur în picioare, i-a cuprins mana şi vorbeşte mai clar. Mai este multă muncă pentru a deveni un copil normal, însă susţinerea şi motivarea exista.

„M-a ținut de mână când vorbeam cu el și s-a ridicat. Nu poate singur să se ridice în picioare, s-a dezechilibrat, încă lucrăm la asta, stăm în poziția cavalerului deocamdată. Îl susținem, îl motivăm, atât eu, cât și mămica lui și, sperăm noi, să vină și momentul în care să se ridice singur și pe picioarele lui și să pornească.

Mai e de lucru, mai e mult de lucru, chiar acum suntem la Timișoara, la centru, la recuperare intensivă, acolo unde a fost evaluat atât de unul dintre cei mai buni specialiști din Europa și după acea evaluare a continuat tratamentul de zi cu zi aici, cu tot ce i s-a recomandat, cu kinetoterapie, progresăm, e muncitor”, a declarat Kamara, pentru SpyNews.

Astfel, Kamara își dorește cu ardoare ca Leon, fiul său, să se însănătoșească și să devină un copil normal.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite