vineri, 19 aprilie, 2024

Polițista fraților Tate a ajuns din nou pe mâna procurorilor! Ce au descoperit anchetatorii pe telefonul mobil

Polițista fraților Tate a ajuns din nou pe mână procurorilor care au descoperit noi indicii pe telefonul mobil al acesteia. Momentan nu se cunosc cu exactitate mai multe detalii.

Vă aducem aminte faptul că frații Tate se află în arest după ce procurorii le-au întocmit dosare penale pentru mai multe fapte ilegale. Din stenogramele fraților Tate, procurorii au înţeles că aceștia căpătau încrederea victimei și ulterior o puneau pe aceasta să se prostitueze pentru ei.

Polițista fraților Tate a ajuns pe mâna procurorilor

Luana Radu, polițista fraților Tate care era poreclită și ”îngerul lui Tate” a ajuns din nou pe mânca procurorilor. Femeia a fost adusă la sediul procurorilor pentru a da mai multe explicații și a răspunde la mai multe întrebări în dosarul fraților Tate. Așadar, autoritățile se ocupă de cercetarea amănunțită şi în cursul zilei de ieri, 17 ianuarie 2023 au început să facă unele verificări informatice. Prima care a ajuns pe mâna procurorilor a fost tocmai Luana Radu.

Procurorii ar fi obținut noi probe care s-ar fi aflat pe telefonul fostei poliţiste şi au adus-o pe aceasta să afle mai multe detalii despre informațiile pe care le-au descoperit. Fostă poliţistă a fost escortată de oamenii legii, din arest la audieri în jurul orei 10:00 pe data de 17 ianuarie.

După ce au terminat audierile, în spaţiul public a apărut informația precum că frații Tate vor fi incă odată audiați în zilele care urmează. Nu se cunosc cu exactitate ce noi informații au găsit procurorii pe telefonul poliţistei, dar cel mai probabil sunt informații care ajută ancheta.

Campanie de apărare a fraților Tate

Imediat după arestare, frații Tate au avut parte de hate dar și de o campanie de susținere în mediul online, și nu numai. Au fost numeroase voci care au fost de părere că celebrii americani nu au greșit cu nimic și că totul este o regie. De altfel, două dintre presupusele victime ale fraților au mărturisit că sunt șocate de faptul că apar în dosarul instrumentat de DIICOT. Asta în condiţiile în care ele nu au depus nicio plângere și nici nu se consideră a fi victime:

„Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?(…) Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă. Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei”, a spus tânăra Beatrice, potrivit stirilekanald

Pe de altă parte, chiar și Costi Ioniță le ia apărarea fraților Tate. Impresarul a mărturisit un episod pe care l-a avut cu un copil al unui miliardar din Balcani. Băiatul a avut parte de o transformare în bine după ce l-a ascultat pe Andrew Tate:

” Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.

Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața-trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit?

Păi, Coşti , eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă. N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj anti-sistem, anti-progresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă. Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew” a mărturisit Coşti Ioniță.

Așadar, în încheiere mărturisim faptul că așteptăm să vedem ce noi probe au descoperit anchetatorii de la polițista fraților Tate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite