miercuri, 29 mai, 2024

Andrew Tate a salvat sute de milioane de băieței, consideră Costi Ioniță

Costi Ioniță îi ia apărarea lui Andrew Tate, cel care alături de fratele său se află într-un întreg scandal în aceste momente. Manelistul consideră că Andrew a salvat sute de milioane de băieței și oferă argumente în acest sens.

Între timp, în spațiul public au mai apărut informații despre dosarul fraților Tate. Două dintre presupusele sale victime au mărturisit că au rămas surprinse că se află în dosar în contextul în care ele nu au depus nicio plângere, ba mai mult, îi stimează pe frații milionari.

Andrew Tate a salvat sute de milioane de băieței, consideră Costi Ioniță

Manelistul și impresarul Costi Ioniță a declarat, pentru spynews că are un respect profund pentru Andrew despre care nu auzise nimic până în urmă cu câteva luni. Acesta a povestit faptul că un fiul unui miliardar din Balcani a suferit o transformare fizică uluitoare luând exemplul lui Andrew. Acesta a ajuns, de la un băiețel timid și fără condiție fizică, la un adevărat culturist, în doar câteva luni:

„Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.

Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața-trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit?

Păi, Costi , eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă. N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj anti-sistem, anti-progresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă. Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew”, a povestit Costi Ioniță, în mediul online, potrivit spynews.ro.

Oana Tașcău îi ia apărarea lui Tate

Sunt mai multe persoane în spațiul public care îi consideră nevinovați pe frații Tate. Una dintre acestea este Oana Tașcău, fostă șefă a penitenciarului Craiova. Tot în mediul online, femeia a povestit faptul că a fost în casa celor doi frați și că a avut parte de un comportament extrem de decent:

” (…) Am locuit o perioadă în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult.

În momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță și totul a fost ok. (…) a explicat Oana TaȘcău.

Oana Tascău este model de Onlyfans și a fost implicată în mai multe scandaluri în perioada în care era șefa penitenciarului Craiova. Așadar, Andrew Tate are parte de o susținere importantă de la diverși oameni din spațiul public.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite