vineri, 29 martie, 2024

Bilet secret dat de Tristan Tate către un jurnalist: ” De asta suntem la închisoare.”

Tristan Tate i-a înmânat un bilețel unui jurnalist prin care a explicat de ce sunt în închisoare. Unul dintre frații Tate a făcut vâlvă după ce i-a înmânat acest bilet jurnalistei.

Frații Tate sunt arestaţi preventiv după ce sunt anchetaţi de procurori într-un dosar penal de proxenitism. Procurorii le imput fraților mai multe fapte, dar cei din urmă se declară nevinovați spunând că dosarul este cusut cu ață albă.

Ce scria pe biletul secret dat de Tristan Tate unui jurnalist?

În cursul zilei de 1 februarie, frații Tate au suferit o nouă înfrângere pentru că judecătorii le-au respins cererea de eliberare. Tristan Tate i-a dat un bilet secret unui jurnalist în care a scris motivele pentru care el crede că, împreună cu fratele său, a fost arestat de către procurori. Așadar, Tristan Tate i-a spus jurnalistei, înainte de a-i înmâna biletul să îl citească: ” Ia ăsta! I-al de aici! Citește-l” au fost cuvintele pe care le-a rostit Tristan Tate unei jurnaliste de la Antena 3 CNN.

Interesant este faptul că milionarul acuză procurorii și judecătorii de faptul că probele din dosarul penal deschis sunt ridicole. Concret, procurorii ar avea la dosar doar câteva filmulețe făcute de două prietene ale acestora, Beatrice și Iasmina, filmulețe uploadate și pe TikTok.

” Probele DIICOT împotriva noastră sunt pentru filmulețele pe care le făceau pe TikTok, în anul 2021, prietenele noastre, Beatrice și Iasmina. De aceea suntem în închisoare. Întrebați DIICOT pentru probe. Întrebați judecătorii ce influență au. Spuneți lumii ce se întâmplă”, a scris Tristan Tate pe bilet, conform antena3.ro.

Cele două fete au apărut recent în spaţiul public declarând că ele sunt victime în dosarul instrumentar de procurori, cu toate că nu au depus niciodată vreo plângere penală și au un respect mare pentru cei doi frați.

Mai multe femei iau apărarea fraților Tate

Așa cum se afirma cu câteva rânduri înainte, două dintre presupusele victime ale fraților Tate au apărut în spaţiul public declarându-se socate de faptul că, în dosarul instrumentat de procurori, apar ca victime. Beatrice le-a spus jurnaliştilor faptul că nu există nicăieri în lume o asemenea modalitate de anchetă și că recunoaște că are un tatuaj cu numele de Tate, tatuaj făcut voluntar în semn de respect pentru cei doi frați:

„Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?(…) Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă. Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei”, a spus tânăra Beatrice, potrivit stirilekanald

Cealaltă tânără prinsă în dosar, Yasmin, le-a spus jurnaliștilor că și tatuajul pe care îl are este făcut voluntar și că în democrație poate să facă ce dorește din acest punct de vedere. Ba mai mult, o pensionară MAI, fostă colaboratoare cu frații Tate a mărturisit că cei doi milionari au avut un comportament exemplar cu aceasta și că a fost în casa lor, putând să plece fără a fi reținută cu forța. Așadar, Tristan Tate a dat un bilet secret unei jurnaliste în care a lansat acuzații incredibile la adresa procurorilor. Acuzații care, dacă se dovedesc a fi reale, atunci există o mare problemă în ceea ce privește capacitatea procurorilor de a instrumenta dosare.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite