vineri, 14 iunie, 2024

Victimele fraților Tate îi apără pe milionari: Nu mă poți trece victimă dacă…

Două dintre presupusele victime ale fraților Tate îi apără pe milionari. Cele două persoane consideră că, în dosarul instrumentat de procurori apar ca victime, deși spun răspicat că frații nu s-au comportat urât cu ele.

Andrew și Tristan Tate se află în arest pentru 30 de zile după ce procurorii au întocmit un dosar penal pentru prostituție, viol și lipsire de libertate. Cei doi frați sunt acuzați, așa cum se arată și în stenogramele Tate, că ar fi constituit un grup infracțional organizat prin care racolau fete pe care le obligau să se prostitueze.

Victimele fraților Tate îi apără pe milionari

Beatrice și Yasmin, două dintre victimele fraților Tate au mărturisit faptul că, în dosarul DIICOT au fost trecute ca părți vătămate deși nu au declarat în niciun moment că ar fi printre victime. Cele două persoane s-au arătat șocate de faptul că apar în acest dosar și susțin că au doar cuvinte de laudă la adresa celor doi milionari. Ba mai mult, ambele au celebrul tatuaj ”Tate Girl”, tatuaj făcut din respect pentru ei și voluntar.

„Brusc a bubuit o ţară întreagă. Dar unde sunt dovezile?(…) Nu poţi să mă treci pe mine ca şi victimă când eu n-am spus că sunt o victimă. Am pe mână tatuajul ăsta, care scrie Tate Girl. Pe care l-am făcut din respect pentru ei”, a spus tânăra Beatrice, potrivit stirilekanald

Yasmin, o altă tânără care are același tatuaj le-a explicat jurnaliștilor că în democrație poată să-și facă orice fel de tatuaj (are un tatuaj – Tate owned) și scrisul a fost făcut voluntar, fără să fie obligată în vreun fel de cei doi frați.

O pensionară MAI sare în apărarea fraților Tate

O altă voce publică, Oana Tascău, pensionară MAI, a mărturisit recent că frații Tate sunt de o moralitate extraordinară. Femeia, care a fost șefa penitenciarului Craiova, a mărturisit că a lucrat cu amândoi frați și că nu a fost obligată în niciun fel să rămână în locuința lor din București:

Am locuit o perioadă în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult. În momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță și totul a fost ok. Nu cred că este genul de bărbat care să folosească forța pentru a avea o femeie, este un bărbat frumos, carismatic. Nu ar avea de ce să recurgă la forță. Niciun model din casa aceea nu a fost forțat! Niciun moment nu a forțat pe nimeni! Tot ce se spune despre el cred că se datorează faptului că a deranjat foarte mulți oameni influenți prin faptul că este vertical și că a spus fix ce avea de spus”, povestește femeia.

În încheiere putem preciza faptul că este cel puțin dubios cum două presupuse victime a fraților Tate apar în dosar deși ele nu au depus vreodată vreo plângere.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite