marți, 21 martie, 2023

Cătălin Bordea are o soție superbă. Cum a cucerit-o comediantul pe partenera lui de viață

Publicat:

Cătălin Bordea are o soție superbă. Faimosul comediant și om de televiziune are o căsnicie fericită de mulți ani și se declară un bărbat împlinit în viața privată. Artistul se bucură de succes în actorie și televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cătălin Bordea ascunde o poveste de viață dureroasă. Actorul de stand-up comedy a trecut peste momentele grele din trecut, iar în prezent se mândrește cu familia sa frumoasă. Iată cum a cucerit-o comediantul pe partenera lui de viață.

Cătălin Bordea are o soție superbă

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Acesta cucerește publicul cu glumele sale savuroase și energia debordantă. Actorul face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Cătălin Bordea ascunde o poveste de viață impresionantă. Artistul a fost părăsit de părinți pe când avea doar 2 ani, iar bunica sa a fost cea care l-a crescut.

Cătălin Bordea a trecut peste suferințele din plan personal, iar în prezent se declară un bărbat împlinit. Acesta este căsătorit cu Livia Bordea, de profesie instructor de kangoo jumps. Aceasta a lucrat și ca stewardesă, iar o perioadă a locuit în Dubai. Cătălin Bordea și frumoasa lui parteneră de viață s-au cunoscut în anul 2012, iar doi ani mai târziu au făcut cununia civilă. În anul 2019, aceștia au ajuns în fața altarului, iar petrecerea a fost una discretă. Celebrul comediant are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, Livia, care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei. (…) Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten.

La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit. Venise în Deko, a asistat la spectacol și după a plecat din țară. Și nu știam cum să mă bag în seamă. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a părut mie că ai fost aseară la show?” și i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adică, după ce ne-am cunoscut, mi-am pregătit cererea în prietenie cam o lună. Am scos-o la un suc și am întrebat-o.”, a declarat actorul.

În prezent, Cătălin Bordea se dedică profesiei sale, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție. Comediantul își răsfață partenera de viață ori de câte ori are ocazia și nu ezită să se afișeze în spațiul public în ipostaze tandre alături de aceasta.

Un alt actor celebru care se mândrește cu familia sa frumoasă este Mihai Rait. Acesta se bucură din plin de rolul de tată și radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit inima. Actorul din serialul ,,Las Fierbinți” nu ține cont de vârstă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Detalii inedite din viața celebrului comediant

Dincolo de lumina reflectoarelor, Cătălin Bordea ascunde un trecut dureros. Deși în prezent radiază de fericire alături de soția sa și se declară un bărbat împlinit, actorul a avut parte de multe încercări în viața privată și a trecut prin suferințe greu de imaginat. Acesta a fost părăsit de părinți pe când avea doar 2 ani. Tatăl său nu l-a dorit și l-a părăsit într-un autobuz, iar mama sa a plecat din țară. Cea care a avut grijă de el a fost bunica acestuia. Cătălin Bordea a oferit câteva detalii despre trecutul său întunecat, pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor.

,,Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă… Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam. (…)

Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii.”, a mărturisit comediantul.

Cătălin Bordea are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se declară un bărbat împlinit. Actorul radiază de fericire alături de Livia Bordea, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Comediantul are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite