miercuri, 29 mai, 2024

Ce spune Vica Blochina despre participarea sa la Survivor România 2023. ,,Îmi e frică de foarte multe lucruri….”

Multă lume este dornică să afle ce spune Vica Blochina despre participarea sa la Survivor România 2023. Vedeta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Aceasta deține mai multe afaceri de succes și nu ezită să se răsfețe ori de câte ori are ocazia cu vacanțe în locuri exlusiviste.

Vica Blochina a fost mereu în atenția publicului având în vedere relațiile sale de dragoste tumultuoase și scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului. De această dată, blondina face furori la faimoasa competiție Survivor România și speră că își va depăși limitele. Iată ce spune vedeta despre marile sale temeri.

Ce spune Vica Blochina despre participarea sa la Survivor România 2023

Viva Blochina este una dintre cel mai apreciate vedete din România. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 47 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Focoasa blondină are un trecut amoros controversat, însă își asumă fiecare relație. Vica Blochina s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a făcut furori pe vremea când a fost dansatoare.

Concurenta de la Survivor România 2023 se dedică în prezent fiului ei, Edan, pe care îl are împreună cu Victor Pițurcă. Vedeta a luptat mulți ani pentru ca fostul partener de viață să îl recunoască legal pe fiul său. În prezent, Vica Blochina se bucură din plin de celebritate și atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene.

Îndrăgita vedetă a mărturisit că noua provocare din carieră, și anume participarea la Survivor România 2023, o va ajuta să își depășească limitele și să demonstreze tuturor că este o femeie puternică.

,,Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri. Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu.”, a declarat aceasta.

Din mărturisirile vedetei, fiul ei, Edan, nu a fost de acord ca mama lui să plece departe de el pentru a concura la faimoasa competiție. Cu toate acestea, Vica Blochina vrea să îi arate băiatului ei că este o femeie puternică și capabilă să depășească multe obstacole de dragul lui.

,,Fiul meu nici nu mai vorbește cu mine. Mi-a spus că dacă vin aici nu o să mai vorbim. În timpul probei, când am văzut că mai am de dărâmat un triunghi, m-am gândit că trebuie să aduc acest punct pentru fiul meu. Și am făcut-o. O să fie tare mândru de mine. O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună.”, a declarat aceasta.

Printre vedetele care participă anul acesta la Survivor România se află și Ionuț Iftimoaie. Celebrul sportiv a mai participat în trecut la alte show-uri de televiziune și a cucerit publicul. De asemenea, și antrenorul de fitness Remus Boroiu este încrezător că se va întoarce acasă cu marele premiu și se va descurca de minune.

Detalii inedite din trecutul amoros al vedetei

Viva Blochina a avut parte de multe povești de dragoste controversate, iar despărțirile scandaloase de bărbații cu care s-a iubit i-au adus și mai multă celebritate. Blondina  avut o relație tumultuoasă de mulți ani cu nimeni altul decât Victor Pițurcă, tatăl fiului ei, Edan. Vedeta a luptat ani la rând pentru ca fostul fotbalist să recunoască paternitatea și să se ocupe de creșterea băiatului lor. Vica Blochina a recunoscut că Victor Pițurcă a fost marea ei dragoste, deși blondina a acceptat statutul de amantă timp de 16 ani.

„M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi un copil pe care el nu l-a dorit oricum. Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult.”, a recunoscut vedeta.

Vica Blochina este concurentă la Survivor România 2023 și este încrezătoare că va cuceri publicul cu energia sa debordantă. Blondina speră că va face față cu brio provocărilor din faimoasa competiție.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite