vineri, 1 martie, 2024

Ana Morodan a ajuns pe mâinile medicilor, în urmă cu puțin timp. Ce se întâmplă cu vedeta

Ana Morodan a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu look-uri spectaculoase, iar ultima decizie luată de aceasta i-a surprins pe toți admiratorii ei. Vedeta a apelat la o nouă operația estetică.

”Contesa Digitală”, așa cum mai este cunoscută blondina, a ajuns pe mâinile medicilor pentru o operație de lipoaspirație, procedură chirurgicală care îndepărtează grăsimea de pe abdomen.

Ana Morodan a ajuns pe mâinile medicilor

Potrivit celor precizate de aceasta, vedeta nu va rămâne cu niciun semn vizibil și nici nu va avea dureri. Ana Morodan are o înălțime de 1.62 și o greutate de 59 de kilograme, dar cel mai probabil, după intervenție, numărul kilogramelor va fi mai mic și blondina se va bucura și de un abdomen bine definit.

Nu cu mult timp în urmă, Ana Morodan a suferit o altă intervenție, operația de micșorare a sânilor. În plus, vedeta și-a dorit o iterventie de ridicare a sânilor, ceea ce a avut un mare succes și blondina a fost foarte mulțumită, mai ales că și-a dorit schimbarea.

„Așa-i de fain cu sâni mai mici. Nu pot să-ți povestesc. Nu mă mai doare spatele, pot să mă îndrept, e mult mai bine. Plus că, cred eu așa, că sânii mici, acum de la o vârstă, dau și o alură mai fresh.”, a declarat Ana Morodan, la scurt timp după operația de micșorare a sânilor, potrivit  EGO.ro.

Câți bani câștigă într-o lună Ana Maria Morodan

La vârsta de 24 de ani, Ana Morodan a decis să vină la București și să devină blogger, la nivel profesionist. Simpatica blondină și-a făcut blogul High Street Cardigans, după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-și crea un brand personal. Astfel, Ana a primit porecla de „Contesa“.

Din toate activitățile pe care le desfășoară, Ana Maria Norodan câștigă lunar o sumă pe care unii nici nu îndrăznesc să o viseze. Aceasta face 17.000 de euro lunar. Chiar dacă ia ban ifrumoși pentru nivelu lde trai din România, iar afacerile îi merg foarte bine, „Contesa“ nu este foarte mulțumită deoarece nu mai reușește să aibă timp pentru ea și are probleme cu depresia.

„E fain să faci bani, să ai business-uri de succes, dar în momentul în care nu ai niciun pic de timp pentru tine, creierașul pleacă!”, a comentat în stilul ei caracteristic Ana Morodan în legătură cu momentele de depresie prin care trece frecvent din cauza programului încărcat pe care îl are.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite